Viena, punt de trobada

Estimem tant Viena
 
L'Actual
 
L'Orquestra de Cambra Terrassa 48 va fer un excel·lent recorregut per compositors marcats per la capital mundial de la música
El món de la música clàssica té indrets decisius. I un d'ells és Viena. La monumental capital d'Àustria ho és també de la música clàssica fins al punt que el concert d'any nou que ofereixen totes les televisions del món és el que realitza l'Orquestra Filharmònica cada primer d'any des de finals dels anys 30. A Castellar, la nit de dissabte passat un bon grapat d'espectadors va poder gaudir d'un succedani més que digne. L'Orquestra de Cambra Terrassa 48, magistralment dirigida per Quim Térmens, va oferir un concert que sota el títol 'Viena, punt de trobada' va ser tota una passejada per grans noms de la música que van deixar petjada a la capital austríaca.

Una nit de música barroca i romàntica que va permetre el públic delectar-se amb obres de Josep Martin Kraus -el Mozart suec-, F.I. Biber, Boccherini, Mozart, Schubert i Brahms, mitja dotzena de músics i compositors que van tenir la ciutat de Viena molt present en les seves vides i carreres. Possiblement, un dels moments més vibrants de la nit a l'auditori Miquel Pont va ser la interpretació d'un 'Divertimento' de l'autor més estimat pels melòmans, Mozart, que el precoç geni de la música va composar amb 13 o 14 anys, segons va detallar Térmens. També va ser molt aplaudida la 'Música Notturna de Madrid' de Boccherini, una peça encomanadissa que va connectar amb l'auditori amb una interpretació extravertida i plena d'humor dels 13 músics de l'Orquestra de Cambra Terrassa 48.

El plats forts van arribar amb els 'Valsos Nobles' de Schubert i sobretot amb les 'Danses Hongareses' de Brahms, dos clàssics ineludibles dels concerts d'any nou que van despertar els 'bravos' entre el públic. Com a comiat de l'any, l'auditori municipal no podia haver triat un millor espectacle: aquest recorregut tangencial per Viena va omplir d'entusiasme el públic gràcies al mestratge de l'Orquestra de Cambra Terrassa 48. Bon any nou!

L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 és una formació estable especialitzada en el repertori escrit per a cordes. Fundada en la seva forma i filosofia actuals l’any 2000, el conjunt ha donat un gran impuls i difusió a la música per a formació d’orquestra de cordes amb uns programes que combinen una gran investigació i proximitat.

Viena, punt de trobada. Des del punt de vista musical, i també en altres àmbits, és coneguda la importància d’una ciutat com Viena. Orquestres, directors, escoles, compositors, intèrprets… la capital austríaca és una de les més antigues d’Europa amb una riquesa històrica i cultural molt important, i és considerada com la “ciutat de la música”. Aquest és el punt de partida del programa d’aquest concert.

Programa

F. I. Biber (1644-1704)
Battaglia

L. Boccherini (1745-1805)
Música Notturna de Madrid

W. A. Mozart (1756-1791)
Divertiment KV138

F. Schubert (1797-1828)
Valsos Nobles op 77

J. Brahms (1833-1897)
Danses Hongareses 

Compra d’entrades i abonaments:

Via online: www.auditoricastellar.cat
SAC (El Mirador)
Taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de l’espectacle

Descomptes aplicables:

Compra anticipada via Online: 10 euros

Menors de 25 anys (només a taquilla de l’Auditori): 10 euros
Majors de 65 anys (només a taquilla de l’Auditori): 10 euros
Socis de l’Aula i ETC (només a taquilla de l’Auditori): 10 euros
Voluntaris per la Llengua (només a taquilla de l’Auditori): 10 euros

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 30 desembre
20:30
Sala principal
12€
90 minuts
2017-12-30 20:30 2017-12-30 22:30 Europe/Andorra Viena, punt de trobada Compra aquí la teva entrada Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

Compra anticipada via Online, 10 euros

Detalls tècnics

Quim Térmens: Director

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.