‘We Are One, A Global Film Festival’

Un festival online que ha unit diversos festivals internacionals de cinema i que s’està celebrant mitjançant Youtube

 

Els 21 festivals principals de cinema de tot el món s’han unit, davant la pandèmia de la COVID-19, en un únic esdeveniment, històric, digital i gratuït a través de Youtube. Així, han creat el primer ‘We Are One, A Global Film Festival’, que s’està celebrant des del 29 de maig i durarà fins al 7 de juny.

 

Es tracta de 10 dies de festival de cinema online. Totes les pel·lícules es poden veure de forma gratuïta i estaran disponibles mentre duri l’esdeveniment. A més a més, té una finalitat solidària, recaptar fons per fer front a la COVID-19 i per aquest motiu s’han habilitat diversos canals per poder fer donacions.

 

 Los Pasos Dobles

 

El festival ha programat més de cent pel·lícules, entre llargmetratges de ficció, documentals i curts; una selecció per acostar-se al cinema contemporani amb 13 estrenes mundials, 31 estrenes en línea i cinc estrenes internacionales en línea. A més a més, l’animació obté un espai destacat, gràcies a la  participació enèrgica del Festival Internacional de Cinema Animat Annecy, que des de fa 60 anys busca impulsar les tècniques que la constitueixen i acabar amb el mite que l’animació és únicament per a les produccions infantils.

 

Bilby

 

Està organitzat per Tribeca i Youtube i compta amb la participació dels festivals següents: Annecy International Animation Film Festival, Berlin International Film Festival, BFI London Film Festival, Cannes Film Festival, Guadalajara International Film Festival, International Film Festival & Awards Macao (IFFAM), International Film Festival Rotterdam, Jerusalem Film Festival, Mumbai Film Festival (MAMI), Karlovy Vary International Film Festival, Locarno Film Festival, Marrakech International Film Festival, New York Film Festival, San Sebastian International Film Festival, Sarajevo Film Festival, Sundance Film Festival, Sydney Film Festival, Tokyo International Film Festival, Toronto International Film Festival, Tribeca Film Festival, and Venice Film Festival.

 

Podeu consultar el calendari de tota la programació clicant aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Multiples dies
0:00
Per Internet
Gratuït
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.