Wendy – 19 h

 

Diumenge d’estrena

Aventures. Fantàstic

Versió doblada

 

Perduda en una illa misteriosa on el temps i l’envelliment s’ha detingut, Wendy ha de lluitar per salvar la seva família, la seva llibertat i l’esperit alegre de la joventut del perill mortal de créixer.

 

 

Compra d’entrades:

 • A través de la pàgina web www.auditoricastellar.cat
 • A la taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de la projecció. Es recomana fer el pagament amb targeta

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

 • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
 • També hi ha alguna butaca individual.
 • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
 • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
 • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
 • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
 • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
 • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
 • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
 • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 24 gener
19:00
Sala principal
4 €
112 min
2021-01-24 19:00 2021-01-24 20:52 Europe/Andorra Wendy – 19 h Perduda en una illa misteriosa on el temps i l’envelliment s’ha detingut, Wendy ha de lluitar per salvar la seva família. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2020

País: Estats Units

Direcció: Benh Zeitlin

Repartiment: Devin France, Gage Naquin, Gavin Naquin, Yashua Mack, Shay Walker, Tommie Lynn Milazzo, Lowell Landes, Ahmad Cage, Romyri Ross

Qualificació: Recomanada per a majors de 12 anys

Crítiques

“Insòlita i interessant visió del mite de Peter Pan (...) Quina forma tan atractiva de rodar, fotografiar i muntar, la de Zeitlin. (...) Estàs dins de la pel·lícula”.

Javier Ocaña Diario El País

“El talent de Zeitlin per elevar-se cinematogràficament es manté intacte: pot transportar-te a un món fantàstic sense recolzar-se en grans efectes especials, o un gran escenari”.

Gregory Ellwood The Playlist

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.