Yesterday

Ahir, tothom coneixia The Beatles. Avui, només Jack recorda les seves cançons. I està a punt de triomfar com mai no ho hauria imaginat. Una comèdia d’esperit rock’n’roll sobre la música, els somnis, l’amistat i el llarg camí que condueix a l’amor veritable.

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 08 desembre
18:45
Sala principal
4 € - 5 €
116 min
2019-12-08 18:45 2019-12-08 20:45 Europe/Andorra Yesterday Ahir, tothom coneixia The Beatles. Avui, només Jack recorda les seves cançons. I està a punt de triomfar com mai no ho hauria imaginat. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

Promoció web, 1€ de dte

Detalls tècnics

Any: 2019

Pais: Regne unit

Direcció: Danny Boyle

Repartiment: Himesh Patel, Lily James, Kate McKinnon, Ed Sheeran, Lamorne Morris, Ellise Chappell, Camille Chen, Alexander Arnold, Joel Fry, Sophia Di Martino, James Corden, Robert Carlyle

Crítiques

“Durant gran part del metratge m’apareix un somriure a la boca i als ulls (...) La idea (del guionista, Richard Curtis) per crear l’argument de Yesterday em sembla molt original, extraordinària, fregant el surrealisme”.

Carlos Boyero El pais

“Una comèdia esbojarrada i satisfactòria (...) està dirigida amb energia i elegància (...) Té molt d’humor i moments que et posen la pell de gallina (...)”.

Peter Bradshaw The Guardian

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.