Auditori de Castellar del Vallès

Barbie

Cinema

Diumenge d’Estrena

Comèdia

Versió doblada en català

Aquesta comèdia familiar d’aventures és una adaptació al cinema d’una de les nines més famosa del món. La Barbie porta una vida idíl·lica a Barbieland, on tot és perfecte, amb festes plenes de música i color, i tots els dies són el millor dia. Però la Barbie es planteja algunes preguntes, qüestions bastant incòmodes que no encaixen amb el món idíl·lic en el qual ella i les altres Barbies viuen. Quan la Barbie s’adona que és capaç de posar els talons a terra i tenir els peus plans, decideix calçar-se unes sabates sense taló i viatjar fins al món real. El seu company Ken anirà amb ella i junts descobriran com és el món en realitat. Però quan el CEO de Mattel sap que la Barbie ha escapat de Barbieland, evitarà la catàstrofe i voldrà retornar aquesta nina de joguina a una caixa.

Crítiques


“Gerwig sorprèn amb una comèdia amb ànima de manifest tant divertida com provocadora amb un Ryan Gosling descomunal.”

Luis Martínez
Diario El Mundo

“És magnífica. Poques pel·lícules veurem en molt temps tan definides, tan concretes, tan perfectes, tan militants i tan gracioses (…) Gerwig ha aconseguit que la seva pel·lícula sigui commovedora.”.

Desirée de Fez
El Periódico

Repartiment i equip


Direcció
Greta Gerwig

Intèrprets
Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Will Ferrell, Michael Cera, Simu Liu.

Compra d’entrades


  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • 1 hora abans de l’inici de la projecció a la taquilla de l’Auditori.
  • Els descomptes s’han d’aplicar manualment en el procés de compra.

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 1 d’octubre

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Comèdia

Durada: 114 min

Any: 2023

País: Estats Units

Qualificació: apta per a tots els públics

Preus


Entrada general 5 €
Compra anticipada 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.


Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada