Auditori de Castellar del Vallès

Chavalas

Cicle Gaudí – Diumenge d’Estrena

Comèdia

Versió original (castellà)

Marta, Desi, Soraya i Bea, amigues inseparables en l’adolescència, tornen a trobar-se al barri per a reviure una autèntica i tragicòmica amistat. Una realitat que les obligarà a enfrontar-se a aquelles adolescents que van ser i a les dones que volen ser. Gairebé sense adonar-se’n, s’ajudaran a prendre decisions importants en les seves vides. El pas del temps i les seves diferències no seran excusa perquè la seva amistat prevalgui sobre tota la resta.

Crítiques


“Una comèdia lluminosa, costumista i molt generacional (…) A baix la impostura (…) i amunt la frescor, l’honestedat, les pel·lícules petitones i sense pretensions que tenen una mica d’ànima.”

Beatriz Martínez
Diari El Periódico

“Supera el perill de quedar-se en la mirada superficial i molt fàcil al conflicte centre-perifèria (…) un poderós retrat del barri que fuig (…) de les estigmatitzacions.”

Eulàlia Iglesias
El Confidencial

Repartiment i equip


Direcció
Carol Rodríguez Colás

Intèrprets
Vicky Luengo, Carolina Yuste, Elisabet Casanovas, Àngela Cervantes, Ana Fernández, José Mota, Mario Zorrilla, Cristina Plazas, Maite Buenafuente, Frank Feys, Biel Durán, José Javier Domínguez, Lluís Marqués, Biel Joan

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 19 de desembre

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Comèdia

Durada: 91 min

Any: 2021

País: Espanya

Preus


Entrada general 4,5 €
Carnet Jove 3 €
Club La Vanguardia 2×1
Cupó descompte
Movi-Cine
4 €
Socis CCCV 4 €
Majors de 65 anys 4 €
Federació d’Ateneus de Catalunya 3 €

Venda on-line tancada