Auditori de Castellar del Vallès

Competencia oficial

Cinema

Diumenge d’estrena

Comèdia

Versió original en castellà

A la recerca de transcendència i prestigi social, un empresari multimilionari decideix fer una pel·lícula que deixi empremta. Per a això, contracta als millors: un equip estel·lar format per la reeixida cineasta Lola Cuevas (Penélope Cruz) i dos reconeguts actors, de gran talent, però amb un ego encara més gran: l’actor de Hollywood Félix Rivero (Antonio Banderas) i l’actor radical de teatre Iván Torres (Oscar Martínez). Tots dos són llegendes, però no exactament els millors amics. A través d’una sèrie de proves cada vegada més excèntriques establertes per Lola, Félix i Iván han d’enfrontar-se no sols entre si, sinó també amb els seus propis llegats.

Crítiques


“El trio protagonista aporta bona part del millor d’aquesta comèdia (…), divertit artefacte dels sempre interessants directors argentins Gastón Duprat i Mariano Cohn”

Javier Ocaña
Diari El País

“Per a sibarites de les riallades excèntriques i fosques. (…) Tots els clixés són benvinguts i a tots se’ls treu partit. (…) experiment replet de cinisme i carregat de bilis”

Beatriz Martínez
Fotogrames

Repartiment i equip


Direcció
Gastón Duprat, Mariano Cohn

Intèrprets
Antonio Banderas, Penélope Cruz, Oscar Martínez, Irene Escolar, José Luis Gómez, Manolo Solo, Nagore Aranburu, Pilar Castro, Juan Grandinetti, Koldo Olabarri, Melina Matthews, Ken Appledorn, Karina Kolokolchykova, Daniel Chamorro, Stephanie Figueira, Xana del Mar

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 17 d’abril

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Comèdia

Durada: 114 min

Any: 2021

País: Espanya

Qualificació: no recomanada per a menors de 12 anys

Preu entrada: 4 €

Venda on-line tancada