Auditori de Castellar del Vallès

Elvis

Cinema

Diumenge d’Estrena

Drama. Biopic

Versió doblada (castellà)

La pel·lícula explora la vida i la música d’Elvis Presley (Butler) a través del prisma de la seva relació amb el coronel Tom Parker (Hanks), el seu enigmàtic manager. La història aprofundeix en la complexa dinàmica que existia entre Presley i Parker que compren més de 20 anys, des de l’ascens de Presley fins a la seva fama sense precedents, en el context de la revolució cultural i la pèrdua de la innocència als Estats Units. I en el centre d’aquest periple està Priscilla Presley (Olivia DeJonge), una de les persones més importants i influents en la vida d’Elvis.

Crítiques


“‘Elvis’ reprèn moltes coses de ‘Moulin Rouge’, des del gust pels elements de la gran fira que és el món de l’espectacle fins al barroquisme escènic i el ritme acceleradíssim (…) Una pel·lícula memorable, molt brillant, amb alguns moments antològics”.

Àngel Quintana
Caimán

“Brilla, sens dubte, Austin Butler (…) gran concert de brilli brilli i decadència fastuosa. (…) Luhrmann i Elvis, perfecta parella”.

Irene Crespo
Cinemanía

Repartiment i equip


Direcció
Baz Luhrmann

Intèrprets
Austin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge, Richard Roxburgh, Helen Thomson, David Wenham, Kelvin Harrison Jr., Kodi Smit-McPhee, Dacre Montgomery, Luke Bracey, Xavier Samuel, Kate Mulvany, Natasha Bassett

Compra d’entrades


Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 2 d’octubre

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Drama. Biopic

Durada: 159 min

Any: 2022

País: Austràlia

Qualificació: no recomanada per menors de 12 anys

Preu entrada: 4 €

Venda on-line tancada