Auditori de Castellar del Vallès

La mujer rey

Especial Nadal 2022

Cinema

Acció. Drama

Versió doblada (castellà)

Una epopeia històrica inspirada en els fets reals que van succeir en el Regne de Dahomey, un dels estats més poderosos de l’Àfrica en els segles XVIII i XIX. La història segueix a Nanisca (Viola Davis), general de la unitat militar exclusivament femenina i a Nawi (Thuso Mbedu), una recluta ambiciosa. Juntes van lluitar contra enemics que van violar el seu honor, van esclavitzar a la seva gent i van amenaçar amb destruir tot pel que havien viscut.

https://www.youtube.com/watch?v=PyrWDkhLUdY

Crítiques


“Les enèrgiques interpretacions i la precisió tècnica s’uneixen a uns efectes gloriosos en l’emocionant pel·lícula d’acció de Prince-Bythewood. És una peça d’entreteniment exuberant i de primera qualitat en molts aspectes.”

Lovia Gyarkye
The Hollywood Reporter

“La pel·lícula està repleta d’elements notables: una ambientació vívida i completa, seqüències de batalla sorprenents, personatges molt ben dibuixats i actuacions meravelloses de tots.”

Kate Erbland
IndieWire

Repartiment i equip


Direcció
Gina Prince-Bythewood

Intèrprets
Viola Davis, John Boyega, Lashana Lynch, Hero Fiennes-Tiffin, Thuso Mbedu, Jayme Lawson, Adrienne Warren, Sheila Atim, Masali Baduza, Jordan Bolger

Compra d’entrades


Compra aquí les teves entrades

Dia: Divendres 30 de desembre

Hora: 21 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Acció. Drama

Durada: 135 min

Any: 2022

País: Estats Units

Qualificació: no recomanada per a menors de 16 anys

Preu entrada: 4 €

Venda on-line tancada