Auditori de Castellar del Vallès

Ninjababy

Cinefòrum

Comèdia

VOSE

Als 23 anys la vida de Rakel canvia quan s’assabenta, potser massa tard, que està embarassada. Rakel és il·lustradora i li encanta estar involucrada en diferents projectes, però criar a un bebè? Rakel ha d’enfrontar-se a aquesta pregunta abans de l’esperat, i la sorpresa és doble: està de sis mesos, per la qual cosa no hi ha opció d’avortar. Amant de la cervesa, les drogues i el sexe sense afeccions, no té gens d’interès a ser mare. Abans de prendre cap decisió, comença a dibuixar a la seva “ninjababy”, que no li posarà les coses gens fàcils.

Crítiques


“Té gràcia i ganxo, sensibilitat i tendresa, simpatia i amargor (…) Unes animacions senzillíssimes, gairebé naïfs, que arrodoneixen una pel·lícula de notable atreviment en tots els sentits, sempre directe, col·loquial i expressiu”.

Javier Ocaña
Diari El País

“La comèdia imprescindible sobre la maternitat (…) Flikke dibuixa les ensopegades i ratllades de Rakel des de la simpatia (…) Amb bon olfacte i sense pèls a la llengua, ‘Ninjababy’ parla d’angoixa i por”.

Mariona Borrull
Fotogrames

Repartiment i equip

Direcció
Yngvild Sve Flikke

Intèrprets
Kristine Kujath Thorp, Arthur Berning, Nader Khademi, Tora Christine Dietrichson, Silya Nymoen, Evelyn Rasmussen Osazuwa, Trine Wiggen, Morten Svartveit, Janne Heltberg, Kjærsti Odden Skjeldal

Compra d’entrades


  • Venda d’entrades per internet al web www.auditoricastellar.cat
  • A la taquilla de l’Auditori des d’1 hora abans de l’inici de la sessió (sempre que hi hagi entrades disponibles).

Compra aquí les teves entrades

Dia: Divendres 28 d’octubre

Hora: 21 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Comèdia

Durada: 103 min

Any: 2021

País: Noruega

Qualificació: no recomanada per menors de 16 anys

Preus


Entrada general 5 €
Socis L’Aula 3 €
Socis CCCV Gratuït
Venda on-line tancada