Auditori de Castellar del Vallès

Una joven prometedora

BRAM! 2021 / Secció oficial

Cinema

VOSE

Tot semblava indicar que a la Cassie li esperava un futur brillant fins que un incident desagradable va truncar la seva carrera. Ara res en la seva vida és el que sembla: és intel·ligent, audaç i viu una doble vida de nit. La Cassie té l’oportunitat d’arreglar tot el que no va sortir bé en el seu passat… Venjant-se dels culpables.

Crítiques


“Aclaparador debut de Fennell, un al·legat retorçat, estimulant i feminista (…) Una pel·lícula de violació i venjança atípica, visceral i provocativa, híbrid entre el thriller i la comèdia negra, que resulta tan real que aterreix”.

Janire Zurbano
Cinemanía

“Si només fos una pel·lícula de venjança, un ull per ull dedicat a les manades que es diverteixen violant una dona, no arribaria a ser la pel·lícula admirable que és. (…) és una mica més que tot el que anuncia ser”.

Elsa Fernández-Santos
Diari El País

Repartiment i equip


Direcció
Emerald Fennell

Intèrprets
Carey Mulligan, Bo Burnham, Alison Brie, Connie Britton, Jennifer Coolidge, Adam Brody, Laverne Cox, Clancy Brown, Angela Zhou, Christopher Mintz-Plasse, Alfred Molina, Molly Shannon, Sam Richardson, Steve Monroe, Casey Adams

Premis


2020: Premis Oscar: Millor guió original. 5 nominacions

2020: Globus d’Or: 4 nominacions, incloent millor pel·lícula drama i director

2020: Premis BAFTA: Millor film britànic i guió original. 6 nominacions

La directora: Emerald Fennell


Emerald Lilly Fennell (Londres, 1 d’octubre de 1985) va estudiar llengua anglesa a la Universitat d’Oxford, on va actuar en obres de teatre universitàries. Actualment és actriu, guionista, productora, directora i escriptora, guanyadora, entre altres, del premi Oscar, el Premi del Sindicat de Guionistes d’Estats Units i el BAFTA al millor guió original per Una joven prometedora.

Com a actriu ha aparegut en nombroses pel·lícules d’època, com Albert Nobbs (2011), Anna Karenina (2012), La chica danesa (2015) i Vita & Virgínia (2018). El reconeixement més notori l’ha rebut pels seus papers protagonistes a la sèrie dramàtica d’època de la BBC Call the Midwife (2013-2017) i a la sèrie dramàtica d’època de Netflix The Crown (2019-2020), on interpretava la Camilla Parker Bowles. Fennell també és coneguda com a showrunner de la segona temporada de la sèrie de suspens de la BBC America Killing Eve (2019), que li va valer dues nominacions al premi Primetime Emmy. La seva última pel·lícula, Una joven prometedora (2020), que ha dirigit, escrit i produït, és la que li ha valgut més elogis i reconeixements.

Filmografia

2020 Una joven prometedora

2018 Careful How You Go (curtmetratge)

Compra d’entrades


 • www.auditoricastellar.cat
 • A la taquilla de l’Auditori des d’1 hora abans de l’inici de cada sessió.

Condicions d’accés


 • Les entrades no seran numerades.
 • Les sessions començaran puntualment. Per evitar molèsties als espectadors, l’organització es reserva el dret a no permetre l’entrada a la sala un cop començada la projecció.
 • L’organització es reserva el dret d’alterar o modificar el programa de l’acte, sempre que la causa sigui imputable a raons alienes.
 • En cas d’anul·lació de l’acte, l’organització es compromet a retornar l’import de l’entrada.
 • Qualsevol anul·lació o canvi d’horari serà anunciat a la pàgina web www.castellarvalles.cat i a les xarxes socials de Fem Castellar i Auditori.
 • L’accés del públic comença 15 minuts abans de l’hora d’inici de la projecció .
 • Es prega als espectadors que s’assegurin que el seu telèfon mòbil o altres dispositius no emetin senyals acústics durant la projecció.
 • L’adquisició d’una entrada és necessària per accedir al recinte excepte que s’especifiqui el contrari.
 • L’adquisició d’una entrada dona accés a una persona a accedir al recinte.
 • Està prohibit filmar o gravar sense autorització.
 • L’organització es reserva el dret d’admissió.

Compra aquí les teves entrades

BRAM! 2021 / Secció oficial
13a Mostra de Cinema de Castellar del Vallès

Data: Dissabte 13 de novembre

Hora: 21.30 h

Lloc: Auditori Miquel Pont

Gènere: Thriller

Durada: 113 min

Any: 2020

País: Regne Unit

Preu

Entrada 5 €

Comissió organitzadora:

Venda on-line tancada