Altres espais

A www.auditoricastellar.cat també trobaràs les entrades dels altres dos espais escenicomusicals del municipi:

La Sala de Petit Format de l’Ateneu

C. Major, 13-15

L’espai escènic de petit format del municipi compta amb una capacitat màxima de 92 persones La sala es va condicionar com espai escènic l’any 1994 a la primera planta de l’edifici de l’Ateneu i actualment compta amb una gestió mixta duta a terme per l’Ajuntament i l’Esbart Teatral de Castellar.

L’antic edifici del cafè de cal Sardanet, en funcionament en el segle XIX, ha estat remodelat i ampliat en varies ocasions i ha tingut  una vida cultural activa ha estat una sala de ball, un teatre auditori i la seu de nombroses entitats al llarg de la seva història:  SEAC, ara CEC, l’ASAC, el Cine-Club Castellar o l’Esbart Teatral nombroses entitats estretament  vinculades a la vida cultural del municipi.
Des del 2003, l’Ateneu és la seu de l’Esbart Teatral de Castellar.

La Sala Blava de l’Espai Tolrà

Ctra. de Sabadell, s/n. Espai Tolrà

La Sala Blava de l’Espai Tolrà és un equipament municipal de 700 metres, ubicat dins l’Espai Tolrà. La sala polivalent acull activitats diverses: balls, concerts, audicions escolars, assajos, sopars i activitats d’entitats.  És una sala amb un aforament màxim de 350 persones assegudes i un màxim de 500 persones dretes. La sala compta amb un escenari gran de 12 metres d’ample per 8 de fondària, un equip de so i il·luminació i un servei de bar.