Auditori de Castellar del Vallès

Preguntes freqüents

Taquilla o compra

On puc comprar entrades?

A la taquilla de l’Auditori:

  • els dies que hi ha espectacle, una hora abans de la funció.
  • Venda anticipada amb cita prèvia, per aquelles persones que no tenen accés a Internet o que tinguin dificultats a l’hora de comprar les entrades de manera electrònica. S’haurà de concertar trucant al 93 714 40 40 i demanant per la Regidoria de Cultura.

 i per internet a través de la nostra pàgina web:  www.auditoricastellar.cat

Quin és l’horari de taquilles?

Els dies que hi ha espectacle la taquilla obre una hora abans de la funció. 

Com puc imprimir les meves entrades?

Rebreu un correu electrònic de confirmació amb les vostres entrades en format PDF. Podreu imprimir les entrades en blanc i negre o en color. També, si ho preferiu podeu mostrar la imatge del PDF a través del mòbil, en accedir a la sala, el mateix dia de l’espectacle. 

Per què demaneu les meves dades durant el procés de compra?

El correu electrònic el necessitem per enviar-te el comprovant de pagament i les entrades.

El nom, cognoms és per poder-te identificar com a comprador de les entrades. També ho farem servir en cas que les autoritats sanitàries ens ho demanin per poder identificar el públic d’una funció en cas de brot de covid-19.

El número de mòbil te’l demanem per si t’hem de comunicar una cancel·lació, retard o modificació de l’espectacle pel qual has comprat entrades. No l’utilitzarem per res més.

El codi postal l’utilitzem de forma estadística per conèixer una mica millor els nostres espectadors, i així poder-vos donar un millor servei.

Les teves dades relatives al pagament (per exemple, el número de targeta de crèdit o de dèbit), no es queden mai emmagatzemades al sistema. Les hauràs d’especificar a cada compra.

Si compro on-line, m’omplireu la safata d’SPAM?

No, no et preocupis. Pots escollir durant el procés de compra si vols rebre els nostres butlletins.

Les newsletters t’informaran de novetats de la nostra programació, promocions exclusives, els millors preus, sorteigs i d’altres continguts que t’interessaran. I si no t’interessen, és tan fàcil com donar-se de baixa.

He comprat l’entrada online però no he rebut cap correu amb el comprovant ni amb l’entrada. Què faig?

Abans de tot, revisa la safata de correu brossa. A vegades, els sistemes de venda d’entrades són considerats com a potencialment perillosos per a segons quin servidor, i van a parar allà.

Si revises el correu i no hi són, posa’t en contacte amb nosaltres abans de comprar noves entrades, així evitarem possibles compres duplicades.

Si he perdut la meva entrada, què faig?

Podem reimprimir-la a taquilla o enviar-te-la via correu electrònic, si ens ho demanes. Això sí, per localitzar-la necessitarem algunes dades del procés de compra, com el nom, cognom i el correu electrònic.

Com puc canviar les meves entrades?

Una vegada adquirides no s’acceptaran canvis ni devolucions

Si tinc dret a un descompte però ja he comprat l’entrada amb el preu estàndar, em retorneu la diferència?

No, no admetem canvis un cop comprades les entrades. 

Què he de fer en cas de suspensió?

En cas d’anul·lació de l’espectacle, l’organització es compromet a retornar l’import d’aquesta entrada. 

Els menors de 3 anys ocupen seient?

Els menors de 3 anys poden accedir gratuïtament sense ocupar seient. En aquest cas, no necessiten entrada per accedir a la sala.

Puc comprar una entrada que no sigui per a mi?

Sí, no hi ha cap inconvenient. Si la persona que assistirà al teatre té dret a algun descompte, pots aplicar-lo durant el procés de compra. L’únic que haurà de fer aquesta persona és acreditar que té dret al descompte en el moment d’accedir al recinte.

Sala

Què passa si arribo tard a l’espectacle?

Els espectacles començaran puntualment a l’hora anunciada, per tant, un cop iniciat l’espectacle, no es podrà accedir a la sala.  

Puc fer fotografies?

Queda totalment prohibit fer fotografies, amb o sense flaix, filmar o enregistrar l’espectacle sense autorització expressa de l’organització. Tots els drets d’imatge i de propietat intel·lectual estan reservats. 

En el cas excepcional que es permeti fer fotografies, haurà de ser sense flaix i amb llum de pantalla de baixa intensitat.

Puc entrar menjar i begudes a la sala?

No es permet entrar menjar ni begudes a la sala.
Sí que es poden entrar ampolles d’aigua.
Tampoc es permet fumar a l’interior del recinte de l’edifici. 

On estan ubicades les places per a persones usuàries de cadires de rodes?

Disposem de 6 espais a les primeres files de la platea per a persones usuàries de cadires de rodes. 

Puc entrar a la sala els cotxets i/o les cadires de nadons?

No es permet deixar cap objecte, ni als passadissos ni als accessos, que puguin impedir l’evacuació de la sala en cas d’emergència. Per tant, els cotxets i/o les cadires de nadons no podran entrar a la sala i s’hauran de deixar al vestíbul del teatre.

Teniu guarda-roba?

No, no disposem de guarda-roba. De forma excepcional, podem guardar objectes voluminosos que no poden accedir a la sala per qüestions de seguretat, però no ens en fem responsables.