Auditori de Castellar del Vallès

Lloguer

El Teatre Auditori Municipal de Castellar del Vallès, a més d’oferir una programació estable d’arts escèniques i cinema, ofereix la possibilitat de llogar l’espai a particulars, empreses i entitats per realitzar activitats culturals, socials, divulgatives i/o formatives. Els espais de què disposa l’equipament són idonis per a una tipologia d’actes molt diversa, com per exemple actuacions, presentacions, conferències, reunions, congressos o projeccions.

Els preus i les bonificacions dels lloguers dels diversos espais de l’Auditori i d’altres sales o equipaments escènics estan regits per l’ordenança municipal de preus públics (Ordenança fiscal núm. A10 que regula la taxa per l’ocupació temporal de domini públic). Podeu consultar-la fent clic aquí.

Per sol·licitar el lloguer d’algun dels espais de l’Auditori podeu fer la sol·licitud aquí. Un cop feta aquesta gestió, l’Ajuntament de Castellar us contactarà per notificar-vos la disponibilitat i indicar-vos els tràmits a realitzar.

Cal tenir en compte que, a més a més de la tarifa del lloguer, l’interessat/da haurà d’assumir el cost dels serveis tècnics de l’Auditori, que es determinaran en funció de les necessitats de l’acte.