Auditori de Castellar del Vallès

Cessió

L’Ajuntament de Castellar del Vallès facilita l’ús dels equipaments i instal·lacions municipals a les entitats de la vila sense ànim de lucre. En el cas dels espais escènics (Auditori, Sala de Petit Format i Sala Blava) les entitats castellarenques també han de sol·licitar el seu ús mitjançant el formulari de reserves. La regidoria de Cultura determinarà la disponibilitat i adequació de l’espai per a l’activitat sol·licitada. En el cas de sol·licitar l’ús de l’Auditori, l’entitat haurà d’assumir el cost dels serveis tècnics que s’adequaran a les necessitats de l’esdeveniment.

En cas que l’Ajuntament consideri que un projecte d’especial interès cultural i social per assolir objectius del seu programa d’acció cultural i social, l’Ajuntament es reserva el dret d’aplicar bonificacions al cost dels serveis per al desenvolupament de l’activitat i/o de considerar l’activitat exempta de pagament.

Cal tenir en compte que per formalitzar el lloguer caldrà que el/la sol·licitant accepti el pressupost del servei tècnic i que entregui una còpia signada de la normativa d’ús dels espais de l’Auditori. Podeu consultar la normativa d’ús i descarregar-vos el document per a la seva signatura aquí.