Joker – 16:30

Arthur Fleck viu a Gotham amb la seva mare, i la seva única motivació a la vida és fer riure la gent. Actua fent de pallasso a petites feines, però té problemes mentals que fan que la gent el vegi com una persona estranya. El seu gran somni és actuar com a còmic davant del públic, però una sèrie d’esdeveniments tràgics farà que la seva ira contra una societat que l’ignora vagi augmentant.

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 24 novembre
16:30
Sala principal
4€ - 5€
121 min
2019-11-24 16:30 2019-11-24 18:31 Europe/Andorra Joker – 16:30 Arthur Fleck viu a Gotham amb la seva mare, i la seva única motivació a la vida és fer riure la gent. Actua fent de pallasso a petites feines, però té problemes mentals que fan que la gent el vegi com una persona estranya. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

Promoció WEB, 1€ de dte

Detalls tècnics

Any: 2019

País: Estats Units

Direcció: Todd Phillips

Repartiment: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Brett Cullen, Bill Camp, Shea Whigham, Dante Pereira-Olson, Douglas Hodge, Jolie Chan, Bryan Callen, Brian Tyree Henry, Mary Kate Malat, Glenn Fleshler, Marc Maron, Josh Pais, Leigh Gill, Adrienne Lovette, Sharon Washington, Mandela Bellamy, David Iacono, Matthias Sebastiun Garry, Mick O'Rourke, Evan Rosado, etc

Premis: Lleó d’Or al Festival de Venècia (2019)

Crítiques

“Apel·lació a un cine pretèrit (...) un cine per a adults capaç de transitar les obscures catacumbes de la psique humana i, pel camí, posar en qüestió els fonaments de l’ordenament social (...) audaç faula amoral”.

Many Yáñez Fotogramas

“Per a millor o pitjor, les pel•lícules de superherois mai no tornaran a ser el mateix. Joker és agosarada i la pel•lícula de superherois més apassionant des de The Dark Knight. És també incendiària, confusa i potencialment tòxica”.

David Ehrlich IndieWire

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.