Josep

 

Cinefòrum

Animació. Drama

VOSE

 

Febrer, 1939. Aclaparat per l’onada de republicans que fugen de la dictadura de Franco, el govern francès opta per confinar els espanyols en camps de concentració. En un d’aquells camps, dos homes, separats per un filferro de pues, fan amistat. Un d’ells és en Josep Bartolí, un dibuixant que lluita contra el règim de Franco.

 

 

Organització: Club Cinema Castellar Vallès

 

Informació i preus:

 

VENDA D’ENTRADES A LA PÀGINA WEB

General: 5 euros

Socis de L’Aula: 3 euros

Socis del Club Cinema Castellar: entrada gratuïta

*Els descomptes els haureu d’aplicar un cop seleccioneu les localitats i passeu a la pantalla següent, on hi trobareu un desplegable.

 

VENDA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DE L’AUDITORI
1 hora abans de l’inici de la projecció

Es recomana fer el pagament amb targeta

Entrada General: 5 euros

Tarifa reduïda: 3 euros (Socis de L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran)

Socis del Club Cinema Castellar: entrada gratuïta

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

  • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
  • També hi ha alguna butaca individual.
  • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
  • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
  • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
  • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
  • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
  • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
  • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
  • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
divendres, 16 abril
20:00
Sala principal
5 € - 3€ - Gratuït
81 min
2021-04-16 20:00 2021-04-16 21:21 Europe/Andorra Josep Febrer, 1939. El govern francès opta per confinar els espanyols, que fugen de la dictadura de Franco, en camps de concentració. En un dels camps, dos homes fan amistat. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

3 €, Socis de L'Aula

Entrada gratuïta, Socis Club Cinema Castellar

Detalls tècnics

Any: 2020

País: França

Direcció: Aurel

Premis (2020): Millor film d’animació als Premis del Cinema Europeu i als Premis César, i millor direcció (ex-aequo) al Festival de Valladolid - Seminci

Crítiques

“És quan Aurel ens trasllada a la negror que va viure en Josep a Argelès-sur-Mer quan la pel•lícula es torna d’una abstracció esglaiadora i els dibuixos del republicà (...) colpegen i, en veritat, fan mal. (...)”.

Paula Arantzazu Ruiz Cinemania

“Aurel compon imatges que són elegants i belles, i subtilment eloqüents per evocar tant allò històric com allò íntim (...)”.

Nando Salvá Diario El Periódico

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.