“Xiribec i Xiripiga, els pastors cantaires de Betlem”

 

Projecció documental

 

Colònies i Esplai Xiribec organitza la projecció d’un vídeo muntatge dels Pastorets: Xiribec i Xiripiga, els pastors cantaires de Betlem. Aquest Nadal, l’entitat havia de representar la sarsuela nadalenca, autoria de Mn. Joan Abarcat, tal com fa cada dos anys. Però a causa de la situació actual i la impossibilitat d’haver pogut assajar-la, ha preparat una projecció audiovisual amb imatges de diverses representacions i entrevistes amb persones representatius que han participat en els Pastorets al llarg dels 30 anys que l’entitat els porta duent a terme.

Per a Colònies i Esplai Xiribec els pastorets són una tradició, i per aquest motiu l’entitat ha volgut que aquest Nadal també hi puguin ser presents. No serà de la manera habitual, però també poden aportar un interès testimonial i, alhora, la possibilitat de gaudir-los el dia de Sant Esteve.

 

Entrades

L’entrada és gratuïta, però cal fer reserva prèvia de seient a www.auditoricastellar.cat.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 26 desembre
19:00
Sala principal
Gratuït
2020-12-26 19:00 2020-12-26 20:30 Europe/Andorra “Xiribec i Xiripiga, els pastors cantaires de Betlem” Projecció d’un vídeo muntatge de la sarsuela nadalenca dels Pastorets Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.