Qui som?

El Teatre Auditori Miquel Pont és un centre per a les arts escèniques i el cinema.
La seva missió és exhibir, difondre, crear, formar i impulsar el teatre, la música, la dansa i el cinema. Es tracta d’un espai viu, dinàmic i de referència que vol ser el punt de trobada per a totes aquelles persones i entitats que volen participar activament d’aquest projecte gaudint, alhora, dels valors i de les experiències que la cultura ens pot oferir.

Ubicat al centre de la vila, dins l’edifici d’El Mirador, el Teatre Auditori Miquel Pont té una sala principal amb 308 butaques i una sala d’actes amb capacitat per 100 persones. També disposa d’accés directe als diversos espais de l’Edifici d’El Mirador (aules, sales de reunions, sales d’exposicions, oficines…).

L’equipament acull al voltant d’unes 35 actuacions anuals de teatre i música i exhibeix més de 40 pel·lícules, amb una afluència d’entre 7.000 i 8.000 espectadors a l’any.

El Teatre Auditori Miquel Pont acull de manera regular la Mostra de Cinema BRAM!, el BRAM! escolar, els cinefòrums del CCCV, el DocsBarcelona del Mes de Cal Gorina, el CCCV i L’Aula. També és l’escenari de la programació de L’Aula d’Extensió Universitària i de les representacions de teatre i actuacions musicals per als centres escolars de la Guia Didàctica.

A més, s’hi fan seminaris, cursos, conferències, convencions, congressos, tallers, projeccions audiovisuals, etc.