Temporada Hivern Primavera 2019

Els abonaments per a la temporada de teatre i música d’hivern-primavera 2019 es posaran a la venda el 14 de desembre

El web www.auditoricastellar.cat activarà el divendres 14 de desembre i fins al diumenge 6 de gener la venda anticipada d’abonaments als espectacles de la temporada de teatre i música d’hivern-primavera 2019, que també es podran adquirir, a partir del mateix moment, al Servei d’Atenció Ciutadana d’El Mirador.

L’Ajuntament posarà a la venda cinc abonaments diferents, als preus següents: 8 espectacles a 80 euros, 7 espectacles a 70 euros, 6 espectacles a 60 euros, 5 espectacles a 50 euros i 4 espectacles a 40 euros.

Els vuit espectacles inclosos en l’abonament de la temporada són els següents:

 • Dissabte 19 de gener, 20.30 h: Solitudes, de Kulunka Teatro. Teatre de màscares sense paraules que ha estat guardonat com a millor espectacle de Teatre i millor Composició Musical per a Espectacle Escènic als Premis Max 2018.
 • Dissabte 2 de febrer, 20.30 h: Step UP, d’Aupa Quartet. Un concert que, sense renunciar a la música clàssica, es passeja per diferents ritmes del groove, el jazz, el rock o el latin, a través de composicions pròpies de la formació.
 • Divendres 22 de febrer, 21 h: Immortal, amb Bruno Oro. Una comèdia dramàtica futurista de Hause & Richman on Bruno Oro es desdoblarà en multitud de personatges.
 • Diumenge 3 de març, 18.30 h: La noia de la làmpada, de Flyhard Produccions / Sala Flyhard i Vania Produccions. Una obra que dona veu a les dones que viuen la maternitat i l’embaràs amb pors, dubtes, ràbia, culpabilitat i a vegades fins i tot amb una tristesa absoluta. Aquesta proposta tindrà lloc a la Sala de Petit Format de l’Ateneu.
 • Dissabte 23 de març, 18.30 h i 21.30 h: Refugi, un concert a la iurta, amb Marc Parrot. Un espectacle íntim i personal, amb la direcció escènica de Los Galindos, on es trenca la barrera entre el públic i els músics. Aquesta proposta tindrà lloc als Jardins del Palau Tolrà.
 • Divendres 29 de març, 21 h: El chico de la última fila, de Sala Beckett / Obrador Internacional de Dramatúrgia. Sergi López, Míriam Iscla, David Bagés, Anna Ycobalzeta, Guillem Barbosa i Arnau Comas donen vida a aquest text de Juan Mayorga que dirigeix Andrés Lima.
 • Dissabte 27 d’abril, 20.30 h: Terra baixa i Lluís Homar, de Temporada Alta i Lluís Homar. Una versió del clàssic d’Àngel Guimerà dirigida per Pau Miró i en la qual Homar assumeix els papers de l’obra sol a l’escenari. L’actor ha estat reconegut amb el Premi Max al millor actor.
 • Dissabte 11 de maig, 20.30 h: Ovelles, de Flyhard Produccions SL. Biel Duran, Albert Triola i Sara Espígul protagonitzen aquesta obra que és una reflexió, en clau d’humor, sobre la frustració d’una generació marcada per la crisi. Aquesta proposta tindrà lloc a la Sala de Petit Format de l’Ateneu.

Entrades individuals per als 8 espectacles a partir del 7 de gener

D’altra banda, les entrades individuals per a cadascun dels espectacles es podran comprar a partir del 7 de gener. En aquest cas, si es compren de manera anticipada al web www.auditoricastellar.cat costaran 12 euros cadascuna, mentre que si es compren a taquilla, el preu de cada espectacle serà de 15 euros. Cal assenyalar, però, que es mantindrà el preu de 12 euros per espectacle per als majors de 65 anys i per als menors de 25 anys que comprin les seves entrades a taquilla.

A més, cal assenyalar que es mantindrà la tarifa especial per a grups de 10 o més persones que, també a partir del 7 de gener, podran obtenir les entrades a 10 euros cadascuna. En aquest cas, caldrà contactar amb la Regidoria de Cultura, que informarà les persones interessades sobre com fer la reserva i el pagament, al telèfon 93 714 40 40 o a l’a/e cultura@castellarvalles.cat.

Entrades per als espectacles familiars també a partir del 14 de desembre

Pel que fa als espectacles familiars, que no s’inclouen als abonaments, la venda d’entrades anticipades també s’activarà divendres 14 de desembre al web de l’Auditori. Cadascun d’ells tindrà un preu de 6 euros, tot i que el cost serà de 5 euros si es fa compra anticipada d’entrades. A més, les famílies nombroses o monoparentals que presentin carnet acreditatiu podran obtenir cadascuna de les entrades a un preu de 4 euros si en fan la compra a taquilla o de manera anticipada al Servei d’Atenció Ciutadana.

Les propostes familiars són les següents:

 • Diumenge 10 de febrer, 12 h: La nena dels pardals, de Teatre al detall amb La Tresca i la Verdesca.
 • Diumenge 3 de març, 12 h: Adeu Peter Pan, de Festuc Teatre.
 • Diumenge 7 d’abril, 12 h: Loops, d’Engruna Teatre.
 • Diumenge 5 de maig, 12 h: Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?, de Mosica Mix.