Auditori de Castellar del Vallès

Parpadea dos veces

Diumenge d’estrena

Thriller psicològic
Versió doblada (castellà)

local_activity
Compra aquí les teves entrades

Informació


Data: Diumenge 27 d’octubre

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Thriller psicològic

Durada: 102 min

Any: 2024

País: Estats Units

Qualificació: no recomanada per a menors de 16 anys

Preus


Entrada general 5 €
Entrada anticipada 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.

Projecció accessible


Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

comment
CONTACTE

Movi-cine
Email: cinema@movicine.cat

Sinopsi


Quan el multimilionari de la tecnologia Slater King coneix la cambrera Frida a la seva gala de recaptació de fons, salten espurnes. La convida a unir-se a ell i als seus amics en unes vacances de somni a la seva illa privada. És el paradís. Les nits salvatges es barregen amb els dies assolellats i tothom t’ho passa bé. Ningú creu que aquest viatge acabi, però quan comencen a passar coses estranyes, la Frida comença a qüestionar-se la realitat. Alguna cosa va malament en aquest lloc. Haurà de descobrir la veritat si vol sortir viva d’aquesta festa.

Crítiques


“Zöe Kravitz debuta en la direcció amb una òpera prima immillorable, obertament feminista, valent i amb un poderós missatge al darrere. […]”.

Miguel Ángel Romero
Cinemanía

“Un autèntic viatge de suspens que deixa amb la boca oberta. La més gran sorpresa de l’any”.

BJ Colangelo
SlashFilm

Repartiment i equip


Direcció
Zöe Kravitz

Intèrprets
Naomi Ackie, Channing Tatum, Adria Arjona, Christian Slater, Geena Davis, Simon Rex, Haley Joel Osment, Kyle MacLachlan, Alia Shawkat, Levon Hawke, Saul Williams, Trew Mullen, Liz Caribel Sierra

Compra d’entrades


  • Venda d’entrades per internet al web www.auditoricastellar.cat
  • A la taquilla de l’Auditori des d’1 hora abans de l’inici de la sessió.