Auditori de Castellar del Vallès

La Beth segueix aquí

La cantautora catalana aconsegueix una molt bona rebuda en el darrer concert de l’any a l’Auditori

L’Actual – Carlos Lecegui

Baixen les llums de platea. Una platea gairebé plena aplaudeix tímidament quan surt la banda, i just després surt ella. L’aplaudiment puja de volum, la Beth ens ensenya el seu dolç somriure i comença el concert.

El seu “Sigo aquí” obre la nit recordant-nos que ella no ha deixat de crear grans cançons al llarg de tots aquests anys de carrera artística. Cançons que un dia li van dir que no eren prou bones però que 10 anys més tard ha tingut el valor de mostrar-nos en un concert a l’Auditori.

Ens ha presentat ‘Origen’ en texans, amb un posada en escena íntima i un ambient proper. Però quan la música és bona potser no calen focs artificials, projeccions, vestits de gala ni grans jocs de llums (o potser si. No ho sabem). 

El que sí sabem és que Castellar va gaudir de 90 minuts de sinceritat i bons temes. Vam poder escoltar un ‘No va’ i un ‘Go inside’ més dramàtics i tranquils, però també altres temes, més animats i divertits: ‘¿Dónde lo viste?’ o el seu single ‘Jo vull fer-ho amb tu’.

I amb riures, fotografies i autògrafs al hall de l’auditori va acabar una nit que segur ha estat tan inoblidable per a ella com per a tot el públic, que tot i portar mascaretes, s’esforçava per fer arribar a l’artista el caliu i la força del públic castellarenc.

El darrer concert de l’any a l’Auditori no podia haver estar millor opció: una proposta que deixa molt bon regust als aficionats al pop melòdic i la música d’aquesta catalana plena de talent musical i vocal.

20   beth_1440x961
Beth saluda el públic que gairebé va omplir l’Auditori per assistir al seu concert a Castellar || Q. Pascual