Auditori de Castellar del Vallès

A·ESCENA

MOSTRA DE TEATRE 2023

A·ESCENA, és una mostra de teatre que enguany arriba a la seva novena edició i que tornarà a omplir l’escenari de la Sala de Petit Format, gràcies a la iniciativa de l’escola d’arts escèniques Espaiart i amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès.

Aquesta Mostra de Teatre, va dirigida a grups de teatre amateurs en general on tenen cabuda totes les disciplines teatrals (teatre de text, musical, mim…) i totes les edats. L’objectiu és oferir un espai on els diferents grups puguin mostrar la seva feina i alhora intercanviar l’experiència d’un procés de creació artística amb la resta d’elencs que hi participen.

La Sala de Petit Format de Castellar del Vallès obrirà les portes per rebre un total de nou espectacles, amb la participació de grups d’escoles com “El Casal” o l’escola “Joan Blanquer”, el grup de Teatre Musical de l’Escola EMAR de Ripollet i les obres que presenta Espaiart; tot un èxit pel que fa, també, a la varietat de propostes que passen per obres de teatre musical com “Six”, “Tretze” o “Nua”, obres de creació pròpia, o clàssics com la “Ratera” d’Agatha Christie.

El teatre arriba on no poden arribar altres carícies i és un procés artístic total que necessita un espai on mostrar-se i de nou, això és una realitat a Castellar del Vallès.

Veniu i fem que tot sigui màgia, els nostres somnis
A·Escena tenen vol!

Dia Hora Obra
Dissabte 6 de maig 20 h NUA
Diumenge 7 de maig 17.30 h TRETZE
Diumenge 7 de maig 19.30 h NUA
Diumenge 21 de maig 18.30 h TRETZE
Divendres 9 de juny 19.30 h LLAMALO X i SIX
Dissabte 10 de juny 17.30 h GREASE i DAIKIRI’S CLUB
Diumenge 11 de juny 12.30 h SIX
Diumenge 11 de juny 17 h PLANETA TERRA
Diumenge 11 de juny 20 h LA RATERA
Reserva d’entrades:

  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • Tria la sessió a la qual vols assistir i accedeix a l’esdeveniment corresponent. Selecciona el nombre d’entrades, omple les teves dades personals i comprova que el correu electrònic sigui correcte. Rebràs a l’adreça electrònica indicada un correu amb la confirmació de la reserva i un adjunt amb l’entrada o entrades sol·licitades.
Accés al recinte

  • L’obertura de portes es farà 15 minuts abans de començar.
  • Un cop començat l’acte, no es garanteix l’accés a l’espectacle.
  • L’ús de la mascareta en espais interiors es recomana per a les persones de risc o que presentin simptomatologia de malaltia respiratòria.
  • Porteu l’entrada preparada, recomanem portar-la descarregada al mòbil.

Reserva aquí les teves entrades

A·ESCENA – 9a Mostra de Teatre

Dates:

Dissabte 6 i diumenge 7 de maig

Dissabte 20 i diumenge 21 de maig

Divendres 9, dissabte 10 i diumenge 11 de juny.

Hores: Diversos horaris

Lloc: Sala de Petit Format de l’Ateneu

Preu: Entrada gratuïta amb reserva prèvia