Auditori de Castellar del Vallès

A este lado del mundo

Inauguració

Amb l’assistència del director David Trueba

Cinema

VOE

L’Alberto (Vito Sanz) és un jove enginyer que és acomiadat de l’empresa on treballa just quan es planteja comprar una casa amb la seva xicota i ser pares. Quan rep un encàrrec del seu antic cap per a una tasca fora de l’empresa no pot negar-se a acceptar-lo. La feina implica viatjar fins a la ciutat de Melilla. Allà coneixerà a la Nagore (Anna Alarcón), encarregada de guiar-lo per un espai desconegut per a ell fins aleshores. I es toparà de cara amb la complexitat d’un dels grans assumptes que sacsegen el món: la immigració.

Crítiques


“David Trueba furga en la ferida de la immigració (…) Trueba –en aquesta producció modesta– ha decidit posar la mirada en el ciutadà i no en l’immigrant, perquè el primer miri els problemes de front i no els eviti”

Alfonso Rivera
Cineuropa

Repartiment i equip


Direcció
David Trueba

Intèrprets
Vito Sanz, Anna Alarcón, Ondina Maldonado, Joaquín Notario, Janfri Topera, Mohamed Zidane Barry

Premis


Festival de Málaga: Secció oficial

El director: David Trueba


David Trueba neix a Madrid, al setembre de 1969. És el menor de vuit germans, estudia Periodisme i aviat comença a treballar en premsa, ràdio i televisió, posteriorment estudia cinema al American Film Institute de Los Angeles. Entre els seus treballs com a guionista destaquen pel·lícules com Los peores años de nuestra vida (1994), La niña de tus ojos (1998), El olvido que seremos (2020) o el documental Balseros (2002), del qual va ser també coproductor i que va ser nominat a l’Oscar. De la seva filmografia com a director en destaca Soldados de Salamina (2003), presentada a la secció Una certa mirada del Festival de Cannes i nominada a 8 premis Goya. La seva següent pel·lícula com a director, Bienvenido a casa (2006), va rebre el premi al Millor Director en el Festival de Màlaga. El 2013 dirigeix, la seva pel·lícula més premiada Vivir es fácil con los ojos cerrados que rep 6 Premis Goya entre ells els de Millor Pel·lícula, Millor Director i Millor Guió. La cinta va ser seleccionada per a representar a Espanya als Oscars.

En 2010 crea i dirigeix la sèrie de televisió per a Canal + Què va ser de Jorge Sanz? i el 2021 la sèrie documental de quatre episodis sobre els Pujol titulada La Sagrada Família per al canal Discovery +. També ha publicat varies novel·les, algunes traduïdes a més de deu llengües i amb nombrosos premis: Abierto toda la noche (1995), Cuatro Amigos (1999), Saber Perder (2008), Blitz (2015), Tierra de campos (2017) i Queridos niños (2021) i El río baja sucio (2019).

Filmografia

2020 A este lado del mundo

2019 Si me borrara el viento lo que yo canto (Documental)

2018 Casi 40

2010-2017¿Qué fue de Jorge Sanz? (Sèrie de televisió)

2016 Salir de casa (Documental)

2013 Un lugar llamado mundo (Sèrie de televisió)

2013 Vivir es fácil con los ojos cerrados

2011 Madrid 1987

2006 Bienvenido a casa

2006 La silla de Fernando

2004 Hay motivo

2003 Soldados de Salamina

2000 Obra maestra

1996 La buena vida

1995 Lumière y compañia (Documental)

Condicions d’accés


 • Les entrades no seran numerades.
 • Les sessions començaran puntualment. Per evitar molèsties als espectadors, l’organització es reserva el dret a no permetre l’entrada a la sala un cop començada la projecció.
 • L’organització es reserva el dret d’alterar o modificar el programa de l’acte, sempre que la causa sigui imputable a raons alienes.
 • En cas d’anul·lació de l’acte, l’organització es compromet a retornar l’import de l’entrada.
 • Qualsevol anul·lació o canvi d’horari serà anunciat a la pàgina web www.castellarvalles.cat i a les xarxes socials de Fem Castellar i Auditori.
 • L’accés del públic comença 15 minuts abans de l’hora d’inici de la projecció .
 • Es prega als espectadors que s’assegurin que el seu telèfon mòbil o altres dispositius no emetin senyals acústics durant la projecció.
 • L’adquisició d’una entrada és necessària per accedir al recinte excepte que s’especifiqui el contrari.
 • L’adquisició d’una entrada dona accés a una persona a accedir al recinte.
 • Està prohibit filmar o gravar sense autorització.
 • L’organització es reserva el dret d’admissió.

Compra aquí les teves entrades

BRAM! 2021 / Inauguració
13a Mostra de Cinema de Castellar del Vallès

Data: Divendres 5 de novembre

Hora: 20.30 h

Lloc: Auditori Miquel Pont

Gènere: Drama còmic

Durada: 96 min

Any: 2020

País: Espanya

Preu

Entrada 5 €

Comissió organitzadora:

Venda on-line tancada