Auditori de Castellar del Vallès

Abonaments de la Temporada

setembre – desembre 2022

Regala emocions, regala Auditori

De l’1 de juliol al 2 de setembre

L’Auditori Municipal Miquel Pont ja tenim a punt la nova temporada de teatre, música i dansa. Descobriu els avantatges de ser abonat o abonada!

Podreu triar entre dos tipus d’abonaments:

  • Abonament complet de 7 espectacles (70 €)
  • Abonament personalitzat de 4 espectacles (40 €)

Programació:

Teatre

Buffalo Bill a Barcelona

Dissabte 24 de setembre

20 h

Auditori

Buffalo Bill, “el primer famós de la història”, va ser un explorador i caçador de búfals intrèpid. El desembre de 1889 va actuar a Barcelona, però les cròniques diuen que, a diferència de la resta del món, no va despertar gaire entusiasme als barcelonins.

Una reconeguda periodista barcelonina, dels nostres dies, aconsegueix, en exclusiva, una entrevista pòstuma al mateix Buffalo Bill, per parlar de tot plegat…

Teatre

Una teràpia integral

Dissabte 8 d’octubre

20 h

Auditori

En Toni Roca fa més de deu anys que imparteix un curs intensiu de quatre setmanes per aprendre a fer pa. Hi ha poques places i bufetades per apuntar-s’hi. Tres persones s’apunten a aquest curs que els canviarà la vida.

Una comèdia que posa en qüestió la nostra necessitat de creure en alguna cosa.

Teatre

Mare de sucre

Dissabte 22 d’octubre

20 h

Auditori

Un espectacle amb repartiment inclusiu que reflexiona sobre el tracte que estem donant com a societat a les persones amb diversitat funcional.

La Cloe té 27 anys, discapacitat intel·lectual i un desig dins de les entranyes des de petita. S’enfrontarà a la llei dels homes per aconseguir el seu anhel, íntim i natural: quedar-se embarassada i tenir un fill.

Teatre

Quanta, quanta guerra…

Dissabte 5 de novembre

18 h i 20.30 h

Sala de Petit Format de l’Ateneu

Sou joves o ho heu estat? Segur que teniu present Quanta, quanta guerra t’esclata a dins quan, de tot el que hi ha a fora, mig món et crida i l’altre mig el vols deixar enrere. Meravelloses paraules escrites fa quaranta anys per Mercè Rodoreda, dites per un jove d’avui.

Quanta, quanta guerra… parla de la necessitat universal de volar del niu i conèixer món.

Teatre

Terra Baixa

Divendres 18 de novembre

19 h i 21.30 h

Auditori

La Marta viu sotmesa sentimentalment al Sebastià, propietari de l’hotel on treballa. Pèssim gestor de les seves pertinences, està en vies d’arruïnar-se i decideix casar-se amb una filla de bona família. Per fer-ho, primer haurà de fer callar els rumors que el relacionen amb la Marta; per això, crida el Manelic, un pastor de les muntanyes, per fer-lo casar amb ella.

Terra Baixa arriba després del programa de TV3 El Llop, que ha transformat una companyia d’actors amateurs en professionals.

Música

Nosaltres les dones

Maria del Mar Bonet i Dani Espasa

Dissabte 26 de novembre

20 h

Auditori

“Nosaltres les dones” és el títol d’un poema d’Edith Södergran, que Maria del Mar Bonet va musicar i enregistrar a finals dels setanta a l’àlbum Alenar (SonyMusic, 1977).

La cantautora presenta, acompanyada de Dani Espasa al piano i a l’acordió, un espectacle on s’interpreten algunes de les poetesses i autores que formen part de la discografia i el repertori de l’extens cançoner de la mallorquina.

Teatre

Kalumba

Dissabte 17 de desembre

18 h i 20.30 h

Sala de Petit Format de l’Ateneu

L’Esteve, l’Arlet, la Naia i en Carles tenen una amistat estreta des del 2003, quan eren dues parelles que van compartir un any d’Erasmus idíl·lic a Copenhagen. Anys més tard, les relacions sentimentals entre ells es van trencar, però un cop l’any fan un sopar per trobar-se de nou i posar-se al dia.

Una comèdia per acostar-se als drames de maduresa del que havia de ser la generació més ben preparada de la història.

Avantatges de ser abonat


  • La persona abonada a la temporada adquireix les entrades a 10 euros per espectacle. El preu de l’entrada anticipada és de 12 euros i, si la compra es fa a taquilla, de 15 euros.
  • Prioritat a l’hora de comprar les entrades. Podrà adquirir-les abans que es posin a la venda les entrades individuals, al públic general.
  • L’abonat podrà escollir la fila i butaca, seguint les seves preferències.
  • La persona abonada podrà escollir entre l’abonament complet, que inclou els 7 espectacles de la temporada, o bé l’abonament personalitzat, amb què podrà seleccionar els 4 espectacles que més li agradin.
  • L’abonat rebrà una invitació per participar a l’Escenari Secret (quan aquest s’organitzi).

Compra l’abonament


Els abonaments d’aquesta temporada estable estaran a la venda des de l’1 de juliol i fins al 2 de setembre de 2022.

Es podran adquirir de dues maneres:

  • Compra al web www.auditoricastellar.cat
  • Atenció presencial, sempre amb cita prèvia*, per a les persones que no tenen accés a Internet o que tinguin dificultats a l’hora de comprar entrades de manera electrònica (*trucant al 93 714 40 40 – extensió 1338 i demanant per la Regidoria de Cultura, de dilluns a divendres de 9 a 14 h).

Els espectadors podran escollir la possibilitat de rebre les entrades en format digital per correu electrònic o en format físic dins un sobre regal on dipositar les entrades.

Durant aquestes dates també es podran adquirir entrades anticipades dels espectacles de la programació familiar.

Entrades individuals per a tots els espectacles a la venda a partir del 5 de setembre de 2022.

Instruccions per a la compra


1. Tria el tipus d’abonament que vols comprar i accedeix a l’esdeveniment corresponent.

2. Omple les teves dades personals i respon els diferents camps que es demanen. Comprova que el correu electrònic sigui correcte.

3. Rebràs a l’adreça electrònica indicada un correu amb la confirmació de la compra de l’abonament o abonaments.

4. Tan aviat com ens sigui possible, ens posarem en contacte per concretar les localitats i els espectacles (si has triat l’abonament personalitzat).

5. Rebràs un correu electrònic per cada un dels espectacles amb les entrades corresponents o bé podràs recollir les entrades en format físic a la recepció d’El Mirador.

Compra aquí el teu abonament

Abonaments de la Temporada Estable

Període: Del setembre al desembre de 2022

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont i Sala de Petit Format de l’Ateneu

Preu abonament complet (7 espectacles): 70 euros

Preu abonament personalitzat (4 espectacles): 40 euros

Compra: De l’1 de juliol al 2 de setembre de 2022

Entrades individuals per a tots els espectacles a la venda a partir del 5 de setembre