Auditori de Castellar del Vallès

As bestas

BRAM! 2023 / Secció oficial

Cinema

VO en castellà, gallec i francès, subtítols en castellà

Antoine i Olga són una parella belga que es va instal·lar fa temps en un poblet de l’interior de Galícia. Allà porten una vida tranquil·la fins que la seva negativa davant la implantació d’un parc eòlic al poble provoca una situació d’enfrontament amb els seus veïns, especialment amb els germans Anta.

Crítiques


“Un dels cims del cinema espanyol d’enguany. (…) una impressionant primera part de suspens, intriga i molta, molta tensió (…) Si arribem a l’últim terç gairebé sense aire, Sorogoyen se supera en la segona part.”

Carlos Loureda
Fotogrames

“Sorogoyen (…) converteix la seva pel·lícula en una obra sòlida, en una experiència incòmoda però altament emocionant. As bestas atrapa i no deixa escapar ningú.”

Àngel Quintana
Caiman

Repartiment i equip


Direcció
Rodrigo Sorogoyen

Repartiment
Denis Ménochet, Marina Foïs, Luis Zahera, Diego Anido, Marie Colomb, David Menéndez, Machi Salgado, José Manuel Fernández y Blanco, Federico Pérez Rey, Xavier Estévez, Gonzalo García, Luisa Merelas

Premis (2022)


Premis Goya: 17 nominacions incloent millor pel·lícula i direcció

Premis César: Nominada a millor pel·lícula estrangera

Festival de San Sebastián: Premi del Públic – Millor film europeu

Festival de Tòquio: Millor pel·lícula, millor director i millor actor (Menochet)

Premis Feroz: Millor pel·lícula drama, actor de repartiment (Zahera) i música

Premis Forqué: Millor pel·lícula, millor actor (Denis Menochet)

El director: Rodrigo Sorogoyen


Rodrigo Sorogoyen (Madrid, 16 de setembre de 1981) va estudiar a la Escuela de Cinematografía de la Comunidad de Madrid (ECAM) i va començar a treballar des de molt jove com a guionista de sèries de televisió. Amb 25 anys va codirigir la pel·lícula 8 citas, i després va començar a treballar com a guionista i director a la productora Isla de Babel.

Amb tres socis més, va crear Caballo Films el 2011, i va tirar endavant la pel·lícula Stockholm, una de les revelacions d’aquell l’any, per la qual va ser nominat al Goya en la categoria de millor director novell. El seu curtmetratge Madre va guanyar el 2017 el Premi del Públic al Festival de cine de Màlaga i ha obtingut més de 50 premis en diverses competicions, entre ells el Goya a millor curtmetratge de ficció. I també li va valer la nominació a l’Oscar en la categoria de millor curtmetratge.

Amb El reino (2018) va guanyar els Goya a millor direcció i millor guió (juntament amb Isabel Peña) i la seva última pel·lícula, As bestas (2022), ha aconseguit 17 nominacions a aquests mateixos guardons.

Filmografia

2022 As bestas

2020 Antidisturbios (sèrie de televisió)

2019 Madre

2018 El reino

2017 Madre (curtmetratge)

2016 Que Dios nos perdone

2013 Stockholm

2008 8 citas

Condicions d’accés


 • Les entrades no seran numerades.
 • Les sessions començaran puntualment. Per evitar molèsties als espectadors, l’organització es reserva el dret a no permetre l’entrada a la sala un cop començada la projecció.
 • L’organització es reserva el dret d’alterar o modificar el programa de l’acte, sempre que la causa sigui imputable a raons alienes.
 • En cas d’anul·lació de l’acte, l’organització es compromet a retornar l’import de l’entrada.
 • Qualsevol anul·lació o canvi d’horari serà anunciat a la pàgina web www.castellarvalles.cat i a les xarxes socials de Fem Castellar i Auditori Castellar.
 • L’accés del públic comença 15 minuts abans de l’hora d’inici de la projecció.
 • Es prega als espectadors que s’assegurin que el seu telèfon mòbil o altres dispositius no emetin senyals acústics durant la projecció.
 • L’adquisició d’una entrada és necessària per accedir al recinte excepte que s’especifiqui el contrari.
 • L’adquisició d’una entrada dona accés a una persona a accedir al recinte.
 • Està prohibit filmar o gravar sense autorització.
 • L’organització es reserva el dret d’admissió.

Compra d’entrades


 • Venda online exhaurida. Només es vendran entrades a taquilla des de mitja hora abans de l’inici de la sessió en cas que s’alliberin abonaments.

Compra aquí les teves entrades

BRAM! 2023 / Secció oficial
15a Mostra de Cinema de Castellar del Vallès

Data: Diumenge 5 de març

Hora: 17.30 h

Lloc: Auditori Miquel Pont

Gènere: Thriller. Drama

Durada: 137 min

Any: 2022

País: Espanya

Qualificació: no recomanada per a menors de 12 anys

Preu

Entrada 5 €

Venda online exhaurida. Només es vendran entrades a taquilla des de mitja hora abans de l’inici de la sessió en cas que s’alliberin abonaments.


Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Comissió organitzadora:

Venda on-line tancada