Auditori de Castellar del Vallès

Audicions íntimes – Gener 2022

Música

L’Aula d’Extensió Universitària per a Gent Gran de Castellar del Vallès

Concerts de cambra comentats i amb diàleg amb els músics, presentats per Xavier Chavarria

Audició íntima – Dijous 27 de gener


Bärhof Ensemble

Cèlia Salas, flauta; Héctor Pérez, oboè;

Lluís Casanova, clarinet; Clara Canimas, fagot,

Pau Torres, trompa; Eugènia Guri, piano

Dijous 27 de gener de 2022, 19:00h

Bärhof Ensemble

Nascut l’any 2018, Bärhof Ensemble és un grup de cambra de gran format, constituït per músics que, havent compartit una llarga trajectòria conjunta a la Jove Orquestra Nacional de Catalunya i altres joves orquestres, van decidir formar un projecte propi. La suma de l’aprenentatge adquirit pels membres en aquestes orquestres i a diferents conservatoris d’Europa ha estat el punt de partida per perfeccionar la interpretació de la desconeguda música de cambra de gran format.

Podeu descarregar el programa de mà:

Una experiència musical diferent.

Una manera més intensa de viure la música.

AUDICIONS ÍNTIMES és un cicle de concerts de música de cambra en un format original i innovador, que permet gaudir de la música des d’un punt de vista inusual i d’una forma més intensa i propera. Els concerts estan protagonitzats per músics professionals i experimentats, amb una gran capacitat comunicativa. El repertori escollit per a cada recital és molt variat, amb petites joies de la música de cambra de totes les èpoques, on cada obra té un significat molt especial per al músic que la interpretarà i que compartirà amb els assistents.

L’amfitrió d’aquestes sessions és el musicòleg Xavier Chavarria, que farà de nexe entre músics i públic a través d’unes presentacions àgils i amenes, que permetran entendre i gaudir millor tot el que sentirem i veurem. També hi haurà explicacions per part dels intèrprets, que compartiran amb els assistents la seva vivència personal de la música, les intimitats de la interpretació i els secrets de les obres que tocaran al recital. Però, a més, els assistents podran fer preguntes i establir diàleg amb els músics: compartir les sensacions i les emocions que ens desvetlla la música ho convertirà en una experiència única, educativa, artística i molt enriquidora. Per tant, AUDICIONS ÍNTIMES proposa un format de concert del tot original, una fórmula inèdita, que NO ES TROBA en l’oferta habitual de concerts i cicles a casa nostra, tradicionalment destinats a un públic més nombrós i relegat a un paper estrictament passiu, contemplatiu.

Les AUDICIONS ÍNTIMES són, doncs, recitals de proximitat, per a un grup reduït de públic, per tal de propiciar la relació i el contacte entre els assistents i els músics a través d’un diàleg íntim i distès.

Un format creat i presentat per Xavier Chavarria Talarn

XAVIER CHAVARRIA I TALARN

Llicenciat en Filologia Catalana, en Història i Ciències de la Música, i Màster en Musicologia per la UAB. Va fer estudis musicals al Conservatori de Barcelona i a Anglaterra. -És realitzador, guionista i locutor a l’emissora Catalunya Música (CCMA), i durant nou temporades va ser guionista i presentador del programa Clàssica de Televisió de Catalunya. -Crític musical i col·laborador habitual a la Revista Musical Catalana i a Serra d’Or.Ha estat director artístic dels cicles de música clàssica de la Fundació Mas i Mas. I l’any 2014 va crear el cicle de recitals “Audicions Íntimes”, un format de concert original i innovador, del qual és director artístic i presentador, i que promou el diàleg entre músics i públic.

Instruccions per la reserva


Reserva les teves entrades a: aulauniversitaria1@gmail.com

Audició 1: Bärhof Ensemble

Data: Dijous 27 de gener

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Obertura portes: 18.30 h

Preu


Entrada
Audicions íntimes
15 € / audició

Pagament

Socis/es de L’Aula Càrrec al compte de l’entitat bancària
No Socis/es de L’Aula Transferència bancària al compte:
ES95 0081 0004 3600 0137 1344