Auditori de Castellar del Vallès

Buffalo Bill a Barcelona

Bitò Produccions

Teatre

Buffalo Bill, “el primer famós de la història”, va ser un explorador i caçador de búfals intrèpid, conegut per les seves proeses en les anomenades guerres índies dels EUA.

Quan els nadius nord-americans van ser vençuts i confinats en reserves, i no quedaven búfals per caçar, Buffalo Bill va muntar un circ amb els supervivents de la tragèdia, on ell era el protagonista. Cowboys i siouxs recreaven les escenes més èpiques de la conquesta de l’Oest.

Buffalo Bill, sense saber-ho, va inventar un gènere: el western. Després el cinema se’l faria seu, fixant un imaginari i uns patrons (sobretot masculins) que han arribat fins als nostres dies. L’èxit va ser esclatant. Va recórrer tots els EUA, Canadà i Europa. El desembre de 1889 va actuar a Barcelona. Buffalo Bill i la seva troupe es van instal·lar en un gran solar on avui conflueixen els carrers de Rosselló i de Muntaner. Les cròniques diuen que, a diferència de la resta del món, Buffalo Bill no va despertar gaire entusiasme als barcelonins.

Per què?

Potser als catalans ens costa identificar-nos amb l’home rude, fort, dur, viril…

Una reconeguda periodista barcelonina, dels nostres dies, aconsegueix, en exclusiva, una entrevista pòstuma al mateix Buffalo Bill, per parlar de tot plegat…

Repartiment i equip


Autoria
Ramon Madaula

Direcció
Mònica Bofill

Intèrprets
Ramon Madaula
Raquel Sans

Vestuari
Isabel Domènech

Producció de
Bitò

Compra d’entrades:


  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • Amb atenció presencial, sempre amb cita prèvia*, per a les persones que no tenen accés a Internet o que tinguin dificultats a l’hora de comprar entrades de manera electrònica, *trucant al 937144040 extensió 1338 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h).
  • 1 hora abans de l’inici de cada espectacle a la taquilla de l’Auditori (sempre que hi hagi entrades disponibles).
  • En cas que desitgeu comprar 10 o més entrades, contacteu amb la Regidoria de Cultura al tel. 93 714 40 40 o a l’a/e cultura@castellarvalles.cat per fer la reserva amb el preu de grup.

Espais reservats

L’Auditori disposa d’espais reservats per a cadires de rodes i d’una localitat al costat pels seus acompanyants.

Preguem respecteu la reserva d’aquests espais indicats en els patis de cadires de color blau i les localitats de la mateixa fila pels seus acompanyants.

Accés al recinte


  • L’obertura de portes es farà 30 minuts abans de començar.
  • Un cop començat l’acte, no es garanteix l’accés a l’espectacle.
  • Renteu-vos les mans sovint, trobareu gel hidroalcohòlic als accessos.
  • L’ús de la mascareta en espais interiors es recomana per a les persones de risc o que presentin simptomatologia de malaltia respiratòria..
  • Porteu l’entrada preparada, recomanem portar-la descarregada al mòbil.

Compra aquí les teves entrades

Temporada estable

Data: Dissabte 24 de setembre

Hora: 20 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Durada: 75 min


Preus

Entrada general 15 €
Entrada anticipada 12 €
Majors de 65 anys i
Menors de 25 anys
12 €
Grups +10 10 €

Funció accessible

Aquest espectacle disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu comprar les entrades de qualsevol butaca de la sala i sol·licitar el dispositiu individual per seguir la funció còmodament.

Podeu fer la reserva aquí.


Venda on-line tancada