Auditori de Castellar del Vallès

Call Your Friends

The Gramophone Allstars Big Band

Música

Quan hi ha una gran festa en marxa, mai no és problema si arriba més gent. Al contrari. Benvinguts, passeu, passeu. The Gramophone Allstars Big Band ja són habitualment multitud, 16 músics a l’escenari així de partida. Però aquesta vegada obren encara més les portes i conviden tots els seus amics a jugar. Micro obert a les veus més diverses, als instrumentistes més suggeridors. I aquí neix Call Your Friends, títol i divisa d’aquesta nova aventura gramofònica, el tercer àlbum des que el combo inicial va mutar en big band i va donar vida a un projecte tan inversemblant com apassionant.

The Gramophone Allstars Big Band és un grup de música que fusiona la música jamaicana dels anys seixanta (ska, rocksteady i reggae) amb diferents estils de música negra com el soul o el jazz, entre molts d’altres. Amb Barcelona com a centre neuràlgic, i sota la batuta del saxofonista bisbalenc Genís Bou, el grup ha publicat sis àlbums i ha actuat als principals festivals, sales i festes del país, fins a convertir-se en un del projectes musicals més consolidats de l’escena de música negra actual.

Nascuts la primavera del 2008, The Gramophone Allstars van mutar en big band amb l’aclamat Jazzmaica (2014), que fins i tot es va publicar al Japó. Amb el disc següent, Maraca Soul (2017), van obrir el ventall rítmic a altres sonoritats caribenyes com el boogaloo o el calipso. Posteriorment han publicat tres discos de curta durada: The Reel Influence, el single “Let’s Get It On” (que versiona Marvin Gaye) i l’EP “Love Letter” (2021). Amb 150 concerts a l’esquena en format big band, el 2023 retornen amb l’esperat Call Your Friends.

Repartiment i equip


Arranjaments i direcció musical
Genís Bou

Saxo alt
Lluc Casares

Saxo tenor i flauta
Genís Bou

Saxo tenor i flauta
Pau Vidal

Saxo bariton
Pere Miró

Trompeta
Raül Gallego

Trompeta
Oriol Vallès

Trompeta
Pep Tarradas

Trombó
Albert Costa

Trombó
Isidre Palmada

Guitarra
Adrià Plana

Teclats
Eloi Escudé

Baix
Tito Bonacera

Percussió
Xoan Sánchez

Bateria
Aleix Bou

Veu
Kathy Sey

Veu
Yolanda Sey

Compra d’entrades:


  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • Els descomptes s’han d’aplicar manualment en el procés de compra.
  • Amb atenció presencial, sempre amb cita prèvia*, per a les persones que no tenen accés a Internet o que tinguin dificultats a l’hora de comprar entrades de manera electrònica, *trucant al 937144040 extensió 1337 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h).
  • 1 hora abans de l’inici de cada espectacle a la taquilla de l’Auditori (sempre que hi hagi entrades disponibles).
  • En cas que desitgeu comprar 10 o més entrades, contacteu amb la Regidoria de Cultura al tel. 93 714 40 40 o a l’a/e cultura@castellarvalles.cat per fer la reserva amb el preu de grup.

Espais reservats

L’Auditori disposa d’espais reservats per a cadires de rodes i d’una localitat al costat pels seus acompanyants.

Preguem respecteu la reserva d’aquests espais indicats en els patis de cadires de color blau i les localitats de la mateixa fila pels seus acompanyants.

Accés al recinte


  • L’obertura de portes es farà 30 minuts abans de començar.
  • Un cop començat l’acte, no es garanteix l’accés a l’espectacle.
  • Porteu l’entrada preparada, recomanem portar-la descarregada al mòbil.

Compra aquí les teves entrades

Temporada estable

Data: Dissabte 27 de gener

Hora: 20 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Durada: 75 min


Preus

Entrada general 16 €
Entrada anticipada 13 €
Majors de 65 anys i
Menors de 25 anys
13 €
Família nombrosa i monoparental* 12 €
Persones amb discapacitat** 10 €
Grups +10 10 €

Els descomptes s’han d’aplicar manualment en el procés de compra.

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.


Funció accessible

Aquest espectacle disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu comprar les entrades de qualsevol butaca de la sala i sol·licitar el dispositiu individual per seguir la funció còmodament.

Podeu fer la reserva aquí.


Venda on-line tancada