Auditori de Castellar del Vallès

Cerca de ti

Cinema

Diumenge d’estrena

Drama

Versió en castellà

John, un netejador de finestres de 34 anys, dedica la seva vida a criar al seu fill Michael, un nen de quatre anys a qui la seva mare va abandonar just després de néixer. Tots dos porten una vida simple, elaborada a través de rituals diaris, en una relació d’amor sense fissures. Per desgràcia, a John només li queden uns quants mesos de vida. Atès que no té família, decideix invertir els dies que li queden a buscar una nova família que adopti a Michael amb la finalitat de salvar al seu fill de descobrir la terrible realitat de la vida.

Crítiques


“Una bonica pel·lícula sobre la mort i el llegat (…) la manera en què es relata, sense un sol cop baix, amb l’esperança dominant a l’amargor i la bellesa de la vida a la cruesa de la mort, és d’una noblesa rica.”

Javier Ocaña
Diari El País

“James Norton, tan encantador com impressionant (…) pelegrinatge en clau de clàssic realisme social britànic (…) És un repte que no se’t parteixi el cor (…)”

Philipp Engel
Cinemanía

Repartiment i equip


Direcció
Uberto Pasolini

Intèrprets
James Norton, Daniel Lamont, Eileen O’Higgins, Chris Corrigan, Valene Kane, Louise Mathews, Keith McErlean, Eddie Mohan, Rhoda Ofori-Attah

Premis (2020)


Festival de Valladolid – Seminci: Premi del Públic

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 6 de febrer

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Drama

Durada: 96 min

Any: 2020

País: Regne Unit

Qualificació: no recomanada per menors de 7 anys

Preu entrada: 4 €

Venda on-line tancada