Auditori de Castellar del Vallès

Concert de Mabel Flores en format banda

Acomiaden aquest 2023 la gira “Meraki”, durant la qual mostraran també noves cançons que formaran part del seu proper treball discogràfic

Gaudir del directe d’aquest sextet és infinitament millor que les paraules. La seva posada en escena enèrgica i propera i l’enorme capacitat d’emocionar de la frontwoman són els ingredients que fan que connectin immediatament amb el públic, provocant un impacte peculiar en qui ho viu de prop i col·locant el pop, els ritmes llatins i la cançó d’autor en un altra dimensió.

S’acomiaden de la gira “Meraki” aquest 2023, durant la qual mostren també noves cançons que formaran part del seu proper treball discogràfic. Aquest espectacle és sinònim de festivitat, vitalisme i catarsi, amb una harmonia perfecta de veus, percussió, cordes i vents, que va creixent fins a arribar a un clímax demolidor amb un missatge alegre, llibertari, enginyós i encoratjador en clau feminista. Cançons fresques i eclèctiques, amb un origen sonor clarament barceloní. Sens dubte, una de les bandes més destacables del panorama mestís actual, cridada a ocupar un lloc preferent.

Concert de Mabel Flores en format banda

Data: Diumenge 10 de setembre

Hora: 22 h

Lloc: plaça d’El Mirador


Accés gratuït i sense reserva d’entrada