Auditori de Castellar del Vallès

Concert de Triquell

Gira Entre fluids 

Música

Cesc Triquell és un dels noms més coneguts de la nova fornada de músics catalans gràcies a la seva participació estel·lar al talent show de TV3 Eufòria, al qual va quedar en segona posició.

Des de l’adolescència, la música ha estat el seu motor vital, una passió que durant la pandèmia va professionalitzar convertint-se en el compositor, l’intèrpret i el productor que és avui.

Els fruits del seu talent han sortit a la llum aquest 2023 amb un disc debut que es mou entre el pop i la música urbana i que es va presentar a la primavera al Festival Strenes, a la Llotja de Lleida, al Tarraco Arena i a la Sala Apolo. Després, ha seguit una gira que recorre els principals escenaris catalans i que aquest mes de desembre arriba a Castellar del Vallès.

Fitxa artística


Veu
Cesc Triquell

Guitarra
Pau Ruíz

Baix
Carlos Galvez

Bateria
Mónica Vicente

DJ
Xavier Rueda

Condicions d’accés


  • El recinte del concert obrirà les portes a les 19.15 h.
  • Els menors de 16 anys podran accedir al concert acompanyats pel pare, mare o tutor/a legal o d’una altra persona adulta com a responsable del menor durant el concert. En tot cas, el responsable del menor haurà de signar el document que es pot descarregar directament al web de l’Auditori i que es facilitarà a aquest efecte en l’entrada del recinte.
  • Totes les entrades reservades no validades a les 20 h, es posaran a disposició de la gent que no en tingui.

Més informació


Reserva aquí les teves entrades

Concert de Triquell

Data: Divendres 22 de desembre

Hora: 20 h

Lloc: Recinte Firal de l’Espai Tolrà

Durada aprox.: 75 min

Entrada gratuïta amb reserva prèvia


Organització: La Fàbrica

Venda on-line tancada