Auditori de Castellar del Vallès

Curvy Crew

DocsBarcelona del mes

VOSC

La primera vegada que la Christa va pujar al Kilimanjaro (Tanzània) va ser el més difícil que havia fet mai: se sentia fora de lloc, massa lenta i, en definitiva, massa grassa. En aquell moment no va aconseguir arribar al cim. Anys després va decidir acabar el que havia començat. Aquesta vegada acompanyada d’un grup de vint dones de talla gran decidides a conquistar el cim d’Àfrica. A totes, sempre se’ls ha dit que el seu cos les limita i que pujar muntanyes no està fet per a elles. Amb aquesta història plena de sororitat, les autoproclamades Curvy Kili Crew s’enfrontaran a un repte que a elles mateixes els sembla impossible d’aconseguir. Aquest és un documental que trenca amb els estereotips i posa davant d’un mirall la pressió social i el repte de l’autoacceptació que pateixen les persones amb un cos no normatiu a través d’entrevistes íntimes i dosis d’humor.

Crítiques


“Un dels documentals més inspiradors dels últims temps, una joia absoluta de pel·lícula que segueix a un grup de dones que se salta les expectatives i els estigmes de la societat”.

Guy at the movies

“Sense revelar informació sobre la trama, la forma en què es planteja la situació de la protagonista –tant darrere com davant de la càmera– és hàbil i impactant alhora”.

Project Nerd

Repartiment i equip


Direcció
Ida Joglar

Premis (2021)


Premis César: Millor actriu secundària (Dequenne) i 13 nominacions.

Festival de Gijón: Selecció oficial a competició

Compra aquí les teves entrades

Dia: Divendres 18 de març

Hora: 21 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Documental

Durada: 90 min

Any: 2021

País: Estats Units

Qualificació: apta per a tots els públics

Preus


Entrada general 3 €
Socis CCCV Gratuït
Socis L’Aula Gratuït
Venda on-line tancada