Auditori de Castellar del Vallès

Desconocidos

Diumenge d’estrena

Drama

Versió doblada en castellà

Una nit, a la seva torre gairebé buida del Londres actual, Adam té una trobada casual amb un misteriós veí, Harry, que posa cap per avall el ritme de la seva vida quotidiana. A mesura que va sorgint una relació entre ells, a Adam el preocupen els records del passat i torna a la seva ciutat natal i a la llar de la seva infància on els seus pares semblen estar vius, tal com ho estaven el dia de la seva mort, 30 anys abans.

Crítiques


“La bella intimitat d’un malson amorós (…) Haigh ha compost una pel·lícula dolorosa i implacable, romàntica i reflexiva, però sobretot misteriosa, sobre l’amor: el familiar, el sentimental, el sexual (…) una obra fascinant”.

Javier Ocaña
Diario El País

“És possible que després de veure-la es quedin a viure en ella per la senzilla raó que l’estimaran com només s’estima al mateix amor. I quan passi el temps, recordaran el moment precís en el qual la van veure per primera vegada. (…)”.

Luis Martínez
Diario El Mundo

“La idea de la pel·lícula és preciosa (…) [Haigh] és un mestre de què es diu entre línies, i les millors escenes de la cinta són les que treballen la intimitat (…) entre els cossos que aprenen a estimar-se (…)”.

Sergi Sánchez
Diario La Razón

Repartiment i equip


Direcció
Andrew Haigh

Intèrprets
Andrew Scott, Paul Mescal, Claire Foy, Jamie Bell.

Premis


Globus d’Or: nominada a millor actor principal (Andrew Scott)

Premis BAFTA: 6 nominacions incloent millor film britànic.

Compra d’entrades


  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • 1 hora abans de l’inici de la projecció a la taquilla de l’Auditori.
  • Els descomptes s’han d’aplicar manualment en el procés de compra.

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 24 de març

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Drama

Durada: 105 min

Any: 2023

País: Regne Unit

Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys

Preus


Entrada general 5 €
Entrada anticipada 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.


Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada