Auditori de Castellar del Vallès

Dune: Parte dos

Diumenge d’estrena

Ciència-ficció. Aventures

Versió doblada (castellà)

Dune: Parte dos explora el mític viatge de Paul Atreides mentre s’uneix a Chani i la tribu dels Fremen en un camí de venjança contra els conspiradors que van destruir la seva família. Davant la disjuntiva de triar entre l’amor de la seva vida i el destí de l’univers desconegut, s’esforça en evitar un futur terrible que només pot preveure ell.

Crítiques


“Audaç, íntima i amenaçadora com cap altra superproducció (…) tremendament imaginativa”.

The Independent

“Un espectacle sorprenent”.

The Guardian

Repartiment i equip


Direcció
Denis Villeneuve

Intèrprets
Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Austin Butler, Javier Bardem, Josh Brolin, Florence Pugh, Stellan Skarsgard, Christopher Walken, Dave Bautista, Léa Seydoux, Charlotte Rampling

Compra d’entrades


Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 5 de maig

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Ciència-ficció. Aventures

Durada: 166 min

Any: 2024

País: EUA / Canadà

Qualificació: no recomanada per a menors de 7 anys

Preus


Entrada general 5 €
Entrada anticipada 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.


Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada