Auditori de Castellar del Vallès

El amor en su lugar

BRAM! 2022 / Secció oficial

Cinema

VOSE

Gener de 1942, 400.000 jueus de tota Polònia porten més d’un any confinats pels nazis en un gueto estret enmig de la ciutat. Fora del mur, la vida segueix endavant. Dins, els seus habitants lluiten per sobreviure. No obstant això, l’alt mur de maons no aconsegueix parar la creació d’un grup d’actors jueus que, en una nit hivernal gelada, interpreta una comèdia musical al teatre Femina. Els espectadors riuen i s’emocionen davant una història d’amor, i obliden per un moment la seva difícil situació. Entre bastidors, els actors s’enfronten a un dilema de vida o mort davant la possibilitat de dur a terme una fugida després de la funció.

Crítiques


“Bonica (…) un notable disseny de producció i una impecable factura tècnica i artística (…) amb un ritme endiablat que poques vegades defalleix, (…) destaca (…) la frescor dels intèrprets”

Javier Ocaña
Diari El País

“Un nou prodigi marca de la casa. (…) fuig de les receptes aplicades als gèneres movent-se en tots ells amb una esbalaïdora facilitat, arribant de forma (…) virtuosa a l’ànima de l’espectador.”

Blai Morell
Fotogrames

Repartiment i equip


Direcció
Rodrigo Cortés

Repartiment
Clara Rugaard, Ferdia Walsh-Peelo, Magnus Krepper, Freya Parks, Jack Roth, Henry Goodman, Dalit Streett Tejeda, Anastasia Hille, Valentina Bellè, Mark Davison

Premis (2021)


Premis Goya: Nominada a millor direcció de producció i vestuari

Premis Feroz: Millor direcció

Festival de Sevilla: Secció Oficial (fora de concurs)

Premis Gaudí: Nominada a millor vestuari i direcció artística

El director: Rodrigo Cortés


Als 16 anys, Rodrigo Cortés (Pazos Hermos, Ourense, 1973), va realitzar el seu primer curtmetratge. A principis de 1998, Sogetel i Javelina Records li demana rodar el videoclip de la cançó “Sick of you” del grup Onion, per a la pel·lícula Abre los ojos d’Alejandro Amenábar.

Al juliol de 1998 va realitzar el curtmetratge Yul, que el va donar a conèixer en l’àmbit cinematogràfic, amb l’obtenció de gairebé 20 guardons a Espanya. El 2001 estrena el curtmetratge 15 días, que li valdria una nominació als Premis Goya com a millor curtmetratge i que en menys de dos anys va aconseguir més de 50 guardons en reconeixements nacionals i internacionals, convertint-se en un dels curtmetratges més guardonats en la història del cinema espanyol.

El 2007 va realitzar el seu primer llargmetratge, Concursante, que va rebre el premi de la crítica al Festival de Màlaga d’aquest mateix any i una nominació als Premis Goya 2008. Al setembre de 2010 va estrenar Buried, una pel·lícula que el catapultà a la fama, protagonitzada per Ryan Reynolds. La cinta va ser qualificada per Variety com “un enginyós exercici de tensió sostinguda que faria que Alfred Hitchcock es remogués en la seva tomba”.

El 2012 es va estrenar Red Lights, un thriller protagonitzat per Sigourney Weaver, Robert De Niro i Cillian Murphy i, el 2018, va fer Blackwood,amb Uma Thurman.

Filmografia

2021 El amor en su lugar

2021 Historias para no dormir (sèrie de televisió, episodi “La broma”)

2018 Blackwood

2014 1:58 (curtmetratge)

2013 Por activa y por pasiva (curtmetratge)

2012 Luces rojas

2010 Buried

2007 Concursante

2007 Dirt Devil (curtmetratge)

2003 El niño millón (curtmetratge documental)

2002 Los 150 metros de Callao (curtmetratge)

2002 Dentro (curtmetratge)

2001 Diminutos del calvario (curtmetratge, segment “Dentro”)

2000 15 días (curtmetratge)

1998 Yul (curtmetratge)

Condicions d’accés


 • Les entrades no seran numerades.
 • Les sessions començaran puntualment. Per evitar molèsties als espectadors, l’organització es reserva el dret a no permetre l’entrada a la sala un cop començada la projecció.
 • L’organització es reserva el dret d’alterar o modificar el programa de l’acte, sempre que la causa sigui imputable a raons alienes.
 • En cas d’anul·lació de l’acte, l’organització es compromet a retornar l’import de l’entrada.
 • Qualsevol anul·lació o canvi d’horari serà anunciat a la pàgina web www.castellarvalles.cat i a les xarxes socials de Fem Castellar i Auditori.
 • L’accés del públic comença 15 minuts abans de l’hora d’inici de la projecció .
 • Es prega als espectadors que s’assegurin que el seu telèfon mòbil o altres dispositius no emetin senyals acústics durant la projecció.
 • L’adquisició d’una entrada és necessària per accedir al recinte excepte que s’especifiqui el contrari.
 • L’adquisició d’una entrada dona accés a una persona a accedir al recinte.
 • Està prohibit filmar o gravar sense autorització.
 • L’organització es reserva el dret d’admissió.

Compra d’entrades


 • Venda d’entrades individuals per internet
 • A la taquilla de l’Auditori des de 30 minuts abans de l’inici de la sessió.

Compra aquí les teves entrades

BRAM! 2022 / Secció oficial
14a Mostra de Cinema de Castellar del Vallès

Títol original: Love Gets a Room

Data: Diumenge 6 de març

Hora: 18 h

Lloc: Auditori Miquel Pont

Gènere: Drama

Durada: 103 min

Any: 2021

País: Espanya

Qualificació: no recomanada per a menors de 7 anys

Preu

Entrada 5 €

Comissió organitzadora:

Venda on-line tancada