Auditori de Castellar del Vallès

El chico y la garza

Cinema

Cinema familiar

Animació

Versió doblada (castellà)

Mahito, un jove de 12 anys, lluita per assentar-se a una nova ciutat després de la mort de la seva mare. Malgrat això, quan un agró parlant informa el Mahito que la seva mare continua viva, entra en una torre abandonada que el portarà a un altre món.

Crítiques


“Miyazaki s’acomiada amb un miracle al marge del temps (…) una sort de vademècum anàrquic, dolorós i feliç del seu cinema (…) pel·lícula desmesuradament bella; bella fins a fer mal (…).”

Luis Martínez
Diario El Mundo

“Per ara, només es pot qualificar de meravellosa, però potser el temps li atorgarà un altre caràcter encara més dolç i enèrgic que avui s’escapa.”

Oti Rodríguez Marchante
Diario ABC

“Una de les obres més audaces del director en l’àmbit formal. Avança (…) vehiculada per una successió de dibuixos increïblement detallats que semblen sorgits més aviat d’un poder superior (…)”.

Nando Salvá
El Periódico de España

Repartiment i equip


Direcció
Hayao Miyazaki

Premis


2024 – Globus d’Or: guanyadora a millor pel·lícula d’animació

Compra d’entrades


  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • 1 hora abans de l’inici de la projecció a la taquilla de l’Auditori.
  • Els descomptes s’han d’aplicar manualment en el procés de compra.

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 4 de febrer

Hora: 18 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Animació

Durada: 124 min

Any: 2023

País: Japó

Qualificació: Apta per a tots els públics

Preus


Entrada general 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.


Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada