Auditori de Castellar del Vallès

El falsificador de passaports

Cinema

Diumenge d’Estrena

Drama

Versió doblada (català)

Berlín, 1942. Cioma Schönhaus és un jove jueu de 21 anys que s’ha proposat que ningú, ni tan sols els nazis, li prenguin l’entusiasme per la vida. Per escapar de la deportació, Cioma utilitza la identitat d’un oficial de la marina, i descobreix així que té un talent ocult per classificar no només passaports i documents sinó també la seva pròpia identitat.

Crítiques


“La tasca del protagonista com a falsificador (…) permet al film sortir-se de la tangent habitual sobre el drama hebreu i explorar la perícia artística del protagonista”.

Carlos Marañón
Cinemanía

“Tot i que al film abunden més els diàlegs que les accions, té certa lleugeresa i ens atrau, melodrama a part, la simpatia dels personatges”.

Quim Casas
El Periódico

Repartiment i equip


Direcció
Maggie Peren

Intèrprets
Louis Hofmann, Jonathan Berlin, Luna Wedler, Nina Gummich, André Jung, Marc Limpach, Yotam Ishay, Luc Feit, Jeanne Werner, Sina Reiß, Catherine Janke, Stephanie Stremler, Marie Jung, Stefan Merki, Nickel Bösenberg, Joscha Schönhaus

Compra d’entrades


  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • 1 hora abans de l’inici de la projecció a la taquilla de l’Auditori.
  • Els descomptes s’han d’aplicar manualment en el procés de compra.

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 5 de febrer

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Drama

Durada: 116 min

Any: 2022

País: Alemanya

Qualificació: no recomanada per a menors de 12 anys

Preus


Entrada general 5 €
Compra anticipada 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.

Venda on-line tancada