Auditori de Castellar del Vallès

El imperio de la luz

Cinema

Diumenge d’Estrena

Drama

Versió doblada (castellà)

Ambientada en una ciutat costanera anglesa de principis de la dècada de 1980, aquesta és una poderosa i commovedora història sobre la connexió humana i la màgia del cinema del director guanyador del Premi de l’Acadèmia Sam Mendes.

Crítiques


“Fes-te un favor a tu mateix/a i contempla aquesta oda de Sam Mendes al cinema a la gran pantalla (…) En una era en què el contingut és el rei, el director encara creu en les pel·lícules emocionants. El imperio de la luz n’és la prova”.

Peter Debruge
Variety

“El seu estil visual és magnífic: està fotografiada amb la tendra cura d’un mestre (…) Els amants del cinema i de les sales de cinema no se l’haurien de perdre”.

Peter Hammond
Deadline

Repartiment i equip


Direcció
Sam Mendes

Intèrprets
Olivia Colman, Micheal Ward, Colin Firth, Toby Jones, Tanya Moodie, Crystal Clarke, Tom Brooke, Hannah Onslow, Adrian McLoughlin, Ashleigh Reynolds, Eliza Glock, Sara Stewart, Mark Field, Monica Dolan, Ron Cook, Justin Edwards, William Chubb, Spike Leighton, Jacob Avery, Roman Hayeck-Green

Compra d’entrades


  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • 1 hora abans de l’inici de la projecció a la taquilla de l’Auditori.
  • Els descomptes s’han d’aplicar manualment en el procés de compra.

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 23 d’abril

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Drama

Durada: 119 min

Any: 2022

País: Regne Unit

Qualificació: no recomanada per a menors de 7 anys

Preus


Entrada general 5 €
Compra anticipada 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.


Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada