Auditori de Castellar del Vallès

El noi lleó

Cinema familiar

Animació

Versió en català

El jove Gyun viu amb els seus avis en un petit poble de Guangdong. El seu somni és aprendre a portar el lleó xinès i participar en el torneig de colles. Decidit a complir el seu somni, reuneix els seus amics Kat i Doggie i junts van a veure un vell shifu (mestre) especialitzat en la coreografia d’aquesta tradició.

Crítiques


“Una inspirada mescla d’enginyeria i ingenuïtat, que destaca per l’animació d’alguns dels personatges més humans d’aquest costat de la vall inquietant”.

Peter Debruge
Variety

“Narrativament, és una pel·lícula esportiva de perdedors estàndard, però la seva animació hiperrealista fa que valgui la pena veure-la”.

Reuben Baron
CBR

Repartiment i equip


Direcció
Haipeng Sun

Compra d’entrades


  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • 1 hora abans de l’inici de la projecció a la taquilla de l’Auditori.
  • Els descomptes s’han d’aplicar manualment en el procés de compra.

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 26 de març

Hora: 16.30 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Animació

Durada: 104 min

Any: 2021

País: Xina

Qualificació: no recomanada per a menors de 7 anys

Preus


Entrada general 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.


Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada