Auditori de Castellar del Vallès

El peor vecino del mundo

Cinema

Diumenge d’Estrena

Drama. Comèdia

Versió doblada (castellà)

Otto Anderson (Tom Hanks) és un vidu rondinaire i molt obstinat. Quan una alegre i jove família es muda a la casa del costat, Otto troba sabata de son peu en l’espavilada, i molt embarassada, Marisol, la qual cosa comportarà una molt improbable amistat que posarà el seu món potes enlaire. Remake de la pel·lícula sueca Un hombre llamado Ove de 2015.

Crítiques


“Un ‘remake’ agradable i sense imaginació (…) amb un tempo molt bo en la narració i el muntatge (…) només trontolla amb la típica cançoneta melosa en un dels moments climàtics. La resta està ben construïda i interpretada.”

Javier Ocaña
Diari El País

Inclou tots els punts forts de la primera adaptació (…) afegint (…) al sempre fantàstic Tom Hanks (…) Forster (…) desespera per fer de ‘El peor vecino del mundo’ el producte que tots esperen que sigui. I ho aconsegueix.

Ricardo Rosado
Fotogramas

Repartiment i equip


Direcció
Marc Forster

Intèrprets
Tom Hanks, Mariana Treviño, Manuel García-Rulfo, Rachel Keller, Cameron Britton, Mike Birbiglia, Kelly Lamor Wilson, Josefine Lindegaard, Elle Chapman, Juanita Jennings

Compra d’entrades


  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • 1 hora abans de l’inici de la projecció a la taquilla de l’Auditori.
  • Els descomptes s’han d’aplicar manualment en el procés de compra.

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 29 de gener

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Drama. Comèdia

Durada: 126 min

Any: 2022

País: Estats Units

Qualificació: no recomanada per a menors de 12 anys

Preus


Entrada general 5 €
Compra anticipada 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.

Venda on-line tancada