Auditori de Castellar del Vallès

El poder del perro

Cinema

Diumenge d’estrena

Western. Drama

Versió doblada

Els adinerats germans Phil i George Burbank són les dues cares de la mateixa moneda. En Phil és elegant, genial i cruel, mentre que en George és impassible, primmirat i amable. Són copropietaris d’un ranxo enorme a Montana. És un lloc on es manté la ràpida modernització del segle XX i en què la figura d’en Bronco Henry, el major cowboy que en Phil ha conegut mai, és venerat. Quan en George es casa en secret amb una vídua del poble, la Rose, en Phil, sorprès i furiós, porta a terme una guerra sàdica i implacable per destruir-la per complet usant el seu fill efeminat, en Peter, com a peó.

Crítiques


“És la primera obra mestra que veu la llum aquest any al Festival de Venècia 2021 (…) és una confirmació tan contundent del talent de Campion que, en veure-la, la pregunta és inevitable: per què és només la primera pel·lícula que estrena en 12 anys?”

Nando Salvá
Diario El Periódico

“Un western desconstruït sobre homes, masculinitats i jocs de poder (…) Una proposta pertorbadora i bella (…) polièdrica i intensa pel·lícula.”

Pepa Blanes
Cadena Ser

Repartiment i equip


Intèrprets
Benedict Cumberbatch, Jesse Plemons, Kirsten Dunst, Kodi Smit-McPhee, Thomasin McKenzie, Frances Conroy, Keith Carradine, Peter Carroll, Adam Beach, Karl Willetts, Geneviève Lemon, Yvette Parsons, Tatum Warren-Ngata, Maeson Stone Skuggedal, Ramontay McConnell, Daniel Cleary, Ella Hope-Higginson, Ken Radley, Sean Keenan, George Mason, David Dennis, Cohen Holloway, Eddie Campbell, Alice Englert, Bryony Skillington, Jacque Drew, Richard Falkner, Alice May Connolly, Stephen Lovatt, Stephen Bain, Edith Poor, Vadim Ledogorov, Julie Forsyth, Alison Bruce, David T. Lim, Ian Harcourt

Direcció
Jane Campion

Premis (2021)


Lleó de Plata – Millor direcció al Festival de Venècia

2a finalista a millor pel·lícula (Premi del Públic) al Festival de Toronto

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 12 de desembre

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Drama. Acció

Durada: 128 min

Any: 2021

País: Austràlia

Qualificació: no recomanada per a menors de 12 anys

Preu entrada: 4 €

Venda on-line tancada