Auditori de Castellar del Vallès

Espectacle: Els viatges de Bowa

A càrrec de la companyia La Gata Japonesa

La Bowa, nòmada, òrfena d’arrels i de somnis, un dia va trobar una ampolla a la vora del mar. Al seu interior, un missatge, i alguna cosa va impulsar una recerca fins al seu destinatari. El camí va ser tan ric que va esdevenir gairebé una obsessió.

Hores d’espera i quilòmetres de recerca per fer arribar al seu destí centenars de missatges que van navegar tancats al vidre brillant d’alguna ampolla. Un missatge l’ha portat just a aquest lloc, on espera trobar-se amb algú que va llençar un missatge al mar esperant que arribés de tornada. Aquesta persona no apareixerà, però alguna cosa especial té aquest lloc, alguna cosa familiar, alguna cosa tan estranya per a ella com el calor d’una llar.

I llegirà un nou missatge. Aquest, escrit pel mar, el vell savi, testimoni de les seves gestes i conscient de les seves absències. És el mar qui ha guiat les seves passes fins allà, és en aquest lloc on les ales de la Bowa trobaran terra per ancorar les seves arrels. L’espectacle transita per diferents estats emocionals del personatge, que es recolzen en un llenguatge relatiu al circ multidisciplinar: efectes de màgia, que sorgeixen d’una manera accidental, reforçant la peculiaritat d’aquest espai. Desenvolupament d’una investigació sobre les ampolles: manipulació, equilibris, i desmitificació de l’objecte, fent-lo personatge, escenografia o simplement un element de suport. Acrobàcia aèria, de càrrega tècnica, però desenvolupada de forma orgànica i coherent i, per suposat, humor i poesia com a elements transversals.

Repartiment i equip


Autora i intèrpret
Elena Vives Espejo-Saavedra

Direcció
Lucas Escobedo

Música original
Proyecto Voltaire

Disseny d’il·luminació
Carlos Cremades

Escenografia i vestuari
La Gatera

Accessibilitat


L’espectacle Els viatges de Bowa ofereix una visita prèvia a l’espai escènic per a persones amb discapacitat visual, així com una audioguia durant l’actuació. Pots fer la teva reserva clicant aquí.

Espectacle: Els viatges de Bowa

Data: Dilluns 11 de setembre

Hora: 19 h

Lloc: plaça de Catalunya (pista)

Durada aprox.: 47 min


Accés gratuït i sense reserva d’entrada