Auditori de Castellar del Vallès

Frederick

Teatre al detall

Espectacle familiar

Dues sessions: 11 h i 12.30 h

Frederick és el ratolí poeta que en els temps freds d’hivernació omple de colors, alegria i aromes el cau on viu amb els seus germans, i ho fa tot a través de la paraula i la poesia. És la metàfora perfecta del teatre, de l’art, de la creativitat.

Però hem decidit anar un pas més enllà i explicar-vos el que va passar al cap d’un any: tornem a estar a finals de tardor, el fred s’acosta, comença a nevar i els ratolins s’han de tancar al cau. Hi ha molta feina a fer i coses per acabar d’entrar, però en Frederick no hi és enlloc. Potser s’ha despistat, potser s’ha llevat abans que ningú i s’ha entretingut perseguint una formiga, una fulla o un núvol que passava… La qüestió és que no apareix i tothom ha vingut al cau esperant viure i veure aquell ratolí artista.

Ara, la resta de ratolins ja no són els mateixos que fa un any. Ja han entès que necessiten en Frederick, que les seves provisions son tan necessàries com les de la resta, que les provisions d’en Frederick curen l’avorriment i alimenten l’ànima.

Repartiment i equip


Text
Jordi Palet

Direcció i escenografia
Toti Toronell

Il·luminació
Yuri Plana

Espai sonor
Nacho López

Música
Xavi Idàñez

Coreografia
Eleonora Martínez

Interpretació
Xavi Idàñez i Txell Botey

Producció
Teatre al detall

Veu cançó “Tots som Primavera”
Nora Idàñez

Compra d’entrades:


L’espectacle Frederick es farà sobre l’escenari i caldrà que tots els assistents tinguin entrada, per qüestions d’aforament. Per als infants menors d’un any s’haurà de reservar l’entrada que serà gratuïta.

  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • Els descomptes s’han d’aplicar manualment en el procés de compra.
  • Amb atenció presencial, sempre amb cita prèvia*, per a les persones que no tenen accés a Internet o que tinguin dificultats a l’hora de comprar entrades de manera electrònica, *trucant al 937144040 extensió 1337 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h).
  • 1 hora abans de l’inici de cada espectacle a la taquilla de l’Auditori (sempre que hi hagi entrades disponibles).

Accés al recinte


  • L’obertura de portes es farà 30 minuts abans de començar
  • Un cop començat l’acte, no es garanteix l’accés a l’espectacle.  
  • Porteu l’entrada preparada, recomanem portar-la descarregada al mòbil.

Compra aquí les teves entrades

Temporada estable familiar

Data: Diumenge 7 d’abril

Hores: 11 i 12.30 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Durada: 50 min

Edats recomanades: A partir de 3 anys


Preus

Entrada general 6 €
Entrada anticipada 5 €
Famílies nombroses i monoparentals* 4 €
Persones amb discapacitat** 4 €
Menors d’1 any Entrada gratuïta (amb reserva d’entrada)

Els descomptes s’han d’aplicar manualment en el procés de compra.

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.