Auditori de Castellar del Vallès

Hace mucho que te quiero

Cinefòrum

Drama

VOSE

Juliette surt en llibertat després de passar quinze anys a la presó. Durant aquest temps no ha tingut cap contacte amb la seva família, que la va rebutjar. Léa, la seva germana menor, l’acull a casa seva on viu amb el seu marit Luc i dues filles adoptives. A causa del llarg empresonament de Juliette i a la seva diferència d’edat, les dues dones se senten com dues estranyes. Però Léa va acceptar acollir a la seva germana quan els serveis socials es van posar en contacte amb ella.

Crítiques


“Equilibrat, molt mesurat i sorprenent debut (…) una d’aquestes pel·lícules que ens fan sentir millors quan sortim del cinema. “

M. Torreiro
Fotogrames

“La presència de Kristin Scott Thomas és tan poderosa i distintiva que és com si Claudel no hagués escrit el guió per a ella, sinó que hagués extret tota l’estructura narrativa de la seva personalitat”

Peter Bradshaw
The Guardian

Repartiment i equip


Direcció
Philippe Claudel

Intèrprets
Kristin Scott Thomas, Elsa Zylberstein, Serge Hazanavicius, Laurent Grévill, Frédéric Pierrot, Lise Ségur, Jean-Claude Arnaud, Claire Johnston, Catherine Hosmalin, Olivier Cruveiller, Souad Mouchrik, Mouss Zouheyri

Premis (2008)


Premis César: Millor òpera prima, Millor actriu secundària (Zylberstein) i 6 nominacions. Premis BAFTA: Millor pel·lícula de parla no anglesa. Globus d’Or: 2 nominacions (millor pel·lícula de parla no anglesa i millor actriu per a Scott Thomas).

Compra aquí les teves entrades

Dia: Divendres 18 de febrer

Hora: 21 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Drama

Durada: 115 min

Any: 2008

País: França

Qualificació: no recomanada per a menors de 13 anys

Preus


Entrada general 5 €
Socis L’Aula 3 €
Socis CCCV Gratuït

Venda on-line tancada