Auditori de Castellar del Vallès

Irati

Cinema

Diumenge d’Estrena

Fantàstic. Aventures

VOSE

L’exèrcit de Carlemany assola els Pirineus i, per fer-hi front, el líder muntanyenc de la vall demana ajuda als déus ancentrals del lloc, que estan a punt de desaparèixer per l’arribada del cristianisme. Mitjançant un pacte de sang, venç l’enemic donant la seva vida a canvi, però abans fa prometre el seu fill Eneko que serà un bon líder per a la vall. Anys més tard, Eneko, ja adult i de creença cristiana, es prepara per complir la seva promesa quan desapareix en estranyes circumstàncies el cos del seu pare enterrat al costat del tresor capturat als francs, posant en entredit el seu llinatge. Eneko haurà de recuperar-los per complir el seu destí, i per fer-ho necessitarà l’ajuda d’una jove pagana de nom Irati. Els dos joves s’endinsaran en les profunditats d’un estrany i inhòspit bosc on tot el que té nom existeix.

Crítiques


“La història del bosc més gran de Navarra està explicada amb una perspectiva ecologista i una potència visual evocadora”.

Furanu
Moviementarios

“Paul Urkijo es confirma com un contacontes extraordinari desbordant de fantasia i com un narrador èpic”.

Fausto Fernández
Fotogramas

Repartiment i equip


Direcció
Paul Urkijo Alijo

Intèrprets
Edurne Azkarate, Eneko Sagardoy, Itziar Ituño, Nagore Aranburu, Elena Ruíz, Iosu Eguskiza, Kepa Errasti, Iñaki Beraetxe, Iñigo Aranbarri, Ramón Agirre, Miren Tirapu, Aitor Barandiaran, Gaizka Txamizo, Patxi Bisquert, Karlos Arguiñano, Iñigo Aranburu

Premis (2022)


Premis Goya: 5 nominacions

Festival de Sitges: Premi del Públic i millors efectes especials

Compra d’entrades


  • Al web www.auditoricastellar.cat
  • 1 hora abans de l’inici de la projecció a la taquilla de l’Auditori.
  • Els descomptes s’han d’aplicar manualment en el procés de compra.

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 9 d’abril

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Fantàstic. Aventures

Durada: 111 min

Any: 2022

País: Espanya

Qualificació: no recomanada per a menors de 16 anys

Preus


Entrada general 5 €
Compra anticipada 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.


Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada