Auditori de Castellar del Vallès

Joana Serrat & Riders Of The Canyon 

+ Teloner Fàbrica Embassa’t: Erin Hyvin

Festa de presentació de l’Embassa’t

Música / Concert

Per celebrar els 15 anys, l’Embassa’t escalfa motors a l’Auditori de Castellar del Vallès amb el primer concert  a Catalunya de la formació Riders Of The Canyon, liderada per Joana Serrat.

Després de la inigualable rebuda del darrer àlbum de Joana Serrat, “Hardcore From The Heart” (2021, Loose / Great Canyon), obtenint inesgotables afalacs per part de la premsa internacional i catalana (on ha encapçalat les principals llistes dels millors discos de l’any 2021), i després d’una extensa gira que l’ha portat a presentar-lo per bona part dels escenaris d’Europa, Anglaterra, Estats Units i el territori català, l’artista vigatana ha decidit aprofitar la pausa fins a la publicació del seu nou treball discogràfic per apostar i treure a la llum el seu projecte paral·lel: Riders Of The Canyon.

Riders Of The Canyon és la superbanda composta per la mateixa Joana Serrat al costat del nord-irlandès Matthew McDaid, i els barceloní Víctor Partido (cantant de l’excepcional banda ja desapareguda Partido) i el manlleuenc Roger Usart.

Units sota l’empara artística d’un mateix segell (Great Canyon Records), amics al mateix temps que admiradors recíprocs, s’uneixen animats per a donar curs a aquest projecte sobrat d’excepcional talent.

A aquesta meravellosa aventura capitanejada per Serrat, se li han unit un immillorable planter de músics, productors i enginyers amics de l’artista. D’aquesta manera, podem trobar entre els crèdits de les seves cançons noms de l’escena nord-americana tan importants com Joey McClellan (Midlake, John Grant, Rufus Wainwright), McKenzie Smith (St. Vincent, Sharon Van Etten, First Aid Kit), Jesse Chandler (Midlake, Mercury Rev, Beth Orton), Cory Gray (The Delines, The Decemberists), John Morgan Askew (Laura Gibson, Alela Diane, Neko Case) i el guanyador d’un premi Grammy Ted Young (Kurt Vile, Sonic Youth), entre molts altres.

Fruit d’aquesta poderosíssima trobada d’artistes de gran talent, Riders Of The Canyon publicaran el maig del 2023 el seu primer àlbum, amb onze sensacionals cançons que reflecteixen les millors virtuts compositives de cadascun d’ells: energia captivadora, addictiva i contagiosa al costat de paisatges acústics ambientals i meravelloses conjuncions d’harmonies vocals.

Crítiques


“D’una bellesa sublim” (Ruta 66)
“Joia” (Mondo Sonoro)
“El dream-team de La Plana” (iCat FM)
“Transporten molt prop del cel” (Dirty Rock)

“Un treball incontestable. Pura meravella” (Música Crónica)
“Un debut impecable” (El Perfil de la Tostada)

Embassa’t / Concert

Data: Dissabte 6 de maig

Hora: 20 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont


Organitza: Embassa’t Festival

Col·labora: