Auditori de Castellar del Vallès

Jungle Cruise

Cinema

Cinema familiar

Versió en català

Principis del segle XX. En Frank és el carismàtic capità d’una embarcació peculiar que recorre la selva amazònica. Allà, tot i els perills que el riu Amazones els té preparats, en Frank portarà al seu vaixell la científica Lily Houghton i el seu germà McGregor Houghton. La seva missió serà trobar un arbre místic que podria tenir poders curatius. És clar que el seu objectiu no serà fàcil, i a la seva aventura es trobaran amb tot tipus de dificultats, a més d’una expedició alemanya que també busca aquest arbre amb propietats curatives. Pel·lícula basada en una atracció de Disneylandia.

Crítiques


“Un viatge que es gaudeix molt (…) Està dissenyada impecablement, invoca un aire del passat amb molts homenatges, alhora que crea una agradable sensació contemporània”.

Brian Lowry
Diario CNN

“Aspirant a clàssic juvenil instantani (…) Un notabilíssim producte d’aventura lleugera amb un toc sobrenatural (…) una irresistible combinació de ritme, estil, sonorització i comèdia física”.

Javier Ocaña
Diario El País

Repartiment i equip


Direcció
Jaume Collet-Serra

Intèrprets
Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jesse Plemons, Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Paul Giamatti, Dani Rovira, Quim Gutiérrez, Veronica Falcón, Raphael Alejandro, Andy Nyman, Annika Pampel, Sulem Calderon, Met Clark, David Lengel, Pedro Lopez, Mark Ashworth, James Quattrochi, Stephen Dunlevy, Pedro Haro, Michael H. Cole, Victoria Blade, Brooke Jaye Taylor, Vince Pisani, Piper Collins, Keith Arthur Bolden, Ben Jenkin

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 17 d’octubre

Hora: 16.30 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Durada: 127 min

Any: 2021

País: Estats Units

Qualificació: no recomanada a menors de 12 anys

Preu entrada: 4 €

Venda on-line tancada