Auditori de Castellar del Vallès

Las cosas sencillas (Les choses simples)

Diumenge d’estrena

Comèdia

Versió doblada (castellà)

Vincent es un famós empresari d’èxit. Un matí, l’avaria del seu cotxe esportiu en una carretera de muntanya interromp el seu estil de vida frenètic. Pierre, que viu apartat del món modern enmig de la natura, l’ajuda i li ofereix la seva hospitalitat. L’amistat entre aquests dos homes tan oposats trastocarà les seves certeses respectives. Cadascun viu realment la vida que vol viure?

Crítiques


“T’acaba deixant un somriure a la cara i un caloret confortable al cos (…) El secret (…) és la química que s’estableix entre els seus dos protagonistes (…) entretinguda, innòcua i simpàtica (…)”.

Salvador Llopart
La Vanguardia

“És una pel·lícula viva, cruixent i que pot donar la sensació d’haver-la vist abans, però que desborda simpatia, bon i mal humor, ganes d’agradar (…)”.

Oti Rodríguez Marchante
Diario ABC

Repartiment i equip


Direcció
Éric Besnard

Intèrprets
Grégory Gadebois, Lambert Wilson, Marie Gillain, Betty Pierucci Berthoud, Magali Bonat

Compra d’entrades


Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 12 de maig

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Comèdia

Durada: 95 min

Any: 2023

País: França

Qualificació: no recomanada per a menors de 7 anys

Preus


Entrada general 5 €
Entrada anticipada 4 €
Família nombrosa i monoparental* 3 €
Persones amb discapacitat** 3 €

*Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes.

**Per acreditar aquesta condició, hauran d’exhibir el títol expedit per la Generalitat de Catalunya, que sigui vigent en la data d’adquisició de l’entrada; no s’admetran títols caducats o sol·licituds de títol no resoltes. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona l’acompanyant del titular accedirà gratuïtament.


Projecció accessible

Aquesta projecció disposa d’ajuda auditiva i bucle magnètic.

Els espectadors interessats podeu sol·licitar el dispositiu individual a la taquilla per seguir la pel·lícula còmodament. Les persones usuàries podreu ubicar-vos a qualsevol butaca de la sala.

Venda on-line tancada