Auditori de Castellar del Vallès

Las leyes de la frontera

Cicle Gaudí

Drama

Versió original (castellà)

Estiu de 1978. Ignacio Cañas (Marcos Ruiz) és un estudiant de 17 anys introvertit i inadaptat que viu a Girona. En conèixer al Zarco (Chechu Salgado) i a Tere (Begoña Vargas), dos joves delinqüents del barri xinès de la ciutat, es veu immers en una carrera imparable de furts, robatoris i atracaments.

Crítiques


“Marcos Ruiz, Begoña Vargas i Chechu Salgado, veus i mirades precioses, són dolços reflexos d’una època que ja només es pot representar en una pel·lícula romàntica, intensa i bonica com aquesta”

Javier Ocaña
Diari El País

“Superba adaptació (…) meravellosa Begoña Vargas (….) un viatge per la nostàlgia dels setanta i la nostàlgia de quan a l’altre banda existia un jardí prohibit que Monzón converteix en western urbà”

Fausto Fernández
Fotogrames

Repartiment i equip


Direcció
Daniel Monzón

Intèrprets
Marcos Ruiz, Begoña Vargas, Chechu Salgado, Carlos Oviedo, Daniel Ibañez, Guillermo Lasheras, Santiago Molero, Ainhoa Santamaría, Xavier Martín, Pep Tosar, Xavi Sáez, Jorge Aparicio, Cintia García, Víctor Manuel Pajares, Diego Molina Garau, Elisabet Casanovas, Pep Cruz, Estefanía de los Santos, Enrique Martínez i Carlos Serrano.

Compra aquí les teves entrades

Dia: Diumenge 20 de febrer

Hora: 19 h

Lloc: Auditori Municipal Miquel Pont

Gènere: Drama

Durada: 129 min

Any: 2021

País: Espanya

Qualificació: no recomanada per a menors de 16 anys

Preus


Entrada general 4,5 €
Carnet Jove 3 €
Club La Vanguardia 2×1
Socis CCCV 4 €
Majors de 65 anys 4 €
Federació d’Ateneus de Catalunya 3 €
Venda on-line tancada